ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αγιος Νικόλαος: Με ρυθμούς «carnival» συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αποκριάς και Καθαράς Δευτέρας

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου βρίσκεται σε ρυθμούς καρναβαλιού! Ένα δυναμικό σερί με εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 3 Μαρτίου δεν έμειναν στο σκοτάδι καθώς έκανε ποδαρικό και η πρώτη παρέλαση με άρματα Νεάπολη η οποία ήταν εντυπωσιακή.

Εν συνεχεία ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου ανακοίνωσε τις ερχόμενες εκδηλώσεις για την Αποκριά και την Καθαρά Δευτέρα που θα πραγματοποιηθούν στο δήμο Αγίου Νικολάου.

Το ερχόμενο Σάββατο στις 9 Μαρτίου 2019 θα γίνει η παρουσίαση των ομάδων της καρναβαλικής παρέλασης, της θαλασσινής νυχτερινής παρέλασης με τα καΐκια και τις βάρκες και την μουσική συναυλία με το συγκρότημα «48 Ώρες», support group «Harmonic Pulse»” στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου.

Η ώρα έναρξης της θαλασσινής παρέλασης είναι στις 19:00 το απόγευμα.

Η ώρα έναρξης της συναυλίας είναι στις 20:00 το βράδυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται αποκριάτικη εκδήλωση στη Φουρνή με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φουρνής «Η Ευαγγελίστρια», στο Δημοτικό Σχολείο Φουρνής.

Η ώρα έναρξης είναι στις 19:30 το απόγευμα και η είσοδος ελεύθερη.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση αρμάτων στον Αγιο Νικόλαο με πληθώρα συμμετοχών από μεγάλους και μικρούς που ξεπερνάει τα 2800 άτομα και θα ολοκληρωθεί με μουσική συναυλία από το συγκρότημα «The Burger Project»”.

Η αφετηρία της μεγάλης παρέλασης θα διεξαχθεί από την είσοδο της Μαρίνας Αγίου Νικολάου και τερματισμό θα έχει το Λιμάνι της πόλης.

Η ώρα έναρξης είναι στις 16:00 το μεσημέρι και η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη.

Το πρωινό της ίδιας ημέρας θα καλύψει το αναμενόμενο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού στην Κριτσά με την διοργάνωση από το Τμήμα Νέων Πολιτιστικού Συλλόγου Κριτσάς. Αναμένεται και φέτος να είναι άκρως εντυπωσιακό καθώς κάθε χρόνο οι συμμετοχές αυξάνονται και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και απο μικρούς αλλά και μεγάλους.

Ραντεβού στην Πλατεία Μελίνας Μερκούρη, στην Κριτσά στις 10:00 το πρωί και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εν συνεχεία το βράδυ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί Αποκριάτικη εκδήλωση στην Κριτσά με το “Κριτσώτικο Χοροστάσι”, διοργανωτής είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κριτσάς και θα γίνει στην Πάνω Πλατεία του χωριού.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 έχουμε την εκδήλωση με τα Κούλουμα στην Πρίνα η οποία θα πλαισιωθεί από το μουσικό συγκρότημα του Χρύσανθου Μακράκη. Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος της Πρίνας.

Η ώρα έναρξης είναι στις 11:00 το πρωί και η είσοδος ελεύθερη.

Την ίδια μέρα στις 12:00 το μεσημέρι στο λιμάνι του Σισίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την “Φασολάδα στο Λιμάνι.. που ο νους σου δεν το βάνει…”  με διοργανωτή τον Αναπτυξιακό Σύλλογος Σισίου και με την είσοδο ελέυθερη.

Στις 13:00 το μεσημέρι στα Έξω Λακώνια θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τα “Κούλουμα στην Πλατεία Έξω Λακωνίων” με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Έξω Λακωνίων. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το συγκρότημα του Νεκτάριου Ατσαλάκη και η είσοδος θα είναι με 3 ευρώ.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close