ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αγιος Νικόλαος: «Διαδρομές ανάγνωσης …άκουσε, δες, μάθε, γέλα!»

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στην Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης, πραγματοποιήθηκε το δεύτερο εργαστήριο-δράση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας.

Βασικό βιβλίο αφόρμησης για τα εργαστήρια είναι «Τα Ψηλά Βουνά» του Ζαχαρία Παπαντωνίου, ένα κείμενο ορόσημο στην ελληνική λογοτεχνία και παιδαγωγική, πάντα επίκαιρο και «ζωντανό».

“ΧΡΥΣΟΣ

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο σημερινό εργαστήριο με τίτλο «Δημιουργικές διαδρομές», είχαν την ευκαιρία να μεταφερθούν νοητά στο δάσος και να γνωριστούν με τα πλάσματά του, να ξαναδιαβάσουν τον μύθο του Προμηθέα που χάρισε τη φωτιά στους ανθρώπους, να γνωριστούν με τους Αστερισμούς, να γνωρίσουν τον Πρίγκιπα με τα Κρίνα της Κνωσού, με σκοπό να γράψουν την δική τους ιστορία και να την εικονογραφήσουν. Οι δράσεις συνεχίζονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, έως και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button