Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕκδηλώσειςΑγιος Νικόλαος, Λέσχη κινηματογράφου: «Δυστυχώς απουσιάζατε»

Αγιος Νικόλαος, Λέσχη κινηματογράφου: «Δυστυχώς απουσιάζατε»

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με την κοινωνική ταινία “Δυστυχώς Απουσιάζατε – Sorry We Missed You” συνεχίζονται οι καλοκαιρινές προβολές, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.

Την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 21:15, στο θεριό σινέ ‘Χριστίνα’ θα προβληθεί η τελευταία ταινία του Κεν Λόουτς, που εστιάζει πάνω στην δύσκολη καθημερινότητα της σύγχρονης εργατικής τάξης. Είναι Αγγλικής παραγωγής 2019, διάρκειας 101′ και πρωταγωνιστούν οι: Κρις Χίτσεν, Ντέμπι Χόνιγουντ, Ρις Στόουν.

mechanical adv 2021

Υπόθεση: Δουλεύοντας μεροκάματο για να συντηρήσει την τετραμελή οικογένειά του, ο Ρίκι βλέπει σαν χρυσή ευκαιρία το να αγοράσει ένα φορτηγάκι και να γίνει αυτοαπασχολούμενος μεταφορέας. Η γυναίκα του, η οποία φροντίζει ηλικιωμένους, πουλάει το δικό της αμάξι, οι δυο τους χρεώνονται, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα έχουν υπολογίσει…

apostolakis adv 2

Πιστός στο πνεύμα του κοινωνικού ρεαλισμού και με σταθερή αιχμή το εμφανές πολιτικό σχόλιο, το σινεμά του Κεν Λόουτς ντύνει με θυμό, πολιτικές ιδέες και καθημερινές αλήθειες μια ενδιαφέρουσα, σύγχρονη ιστορία, σκηνοθετημένη άψογα με τη γνωστή του μαεστρία.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble