Εκδηλώσεις

Αγιος Νικόλαος, Λέσχη κινηματογράφου: «Δυστυχώς απουσιάζατε»Με την κοινωνική ταινία “Δυστυχώς Απουσιάζατε – Sorry We Missed You” συνεχίζονται οι καλοκαιρινές προβολές, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.

Την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 21:15, στο θεριό σινέ ‘Χριστίνα’ θα προβληθεί η τελευταία ταινία του Κεν Λόουτς, που εστιάζει πάνω στην δύσκολη καθημερινότητα της σύγχρονης εργατικής τάξης. Είναι Αγγλικής παραγωγής 2019, διάρκειας 101′ και πρωταγωνιστούν οι: Κρις Χίτσεν, Ντέμπι Χόνιγουντ, Ρις Στόουν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Υπόθεση: Δουλεύοντας μεροκάματο για να συντηρήσει την τετραμελή οικογένειά του, ο Ρίκι βλέπει σαν χρυσή ευκαιρία το να αγοράσει ένα φορτηγάκι και να γίνει αυτοαπασχολούμενος μεταφορέας. Η γυναίκα του, η οποία φροντίζει ηλικιωμένους, πουλάει το δικό της αμάξι, οι δυο τους χρεώνονται, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα έχουν υπολογίσει…

Πιστός στο πνεύμα του κοινωνικού ρεαλισμού και με σταθερή αιχμή το εμφανές πολιτικό σχόλιο, το σινεμά του Κεν Λόουτς ντύνει με θυμό, πολιτικές ιδέες και καθημερινές αλήθειες μια ενδιαφέρουσα, σύγχρονη ιστορία, σκηνοθετημένη άψογα με τη γνωστή του μαεστρία.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button