Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕκδηλώσειςΕκδηλώσεις προς τη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτου Πέτρας κυρού Δημητρίου

Εκδηλώσεις προς τη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτου Πέτρας κυρού Δημητρίου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Συμπληρώνονται εφέτος 30 χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του αοιδίμου Μητροπολίτου Πέτρας κυρού Δημητρίου. Η Ιερά Μητρόπολή μας, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Σεπτού Ιεράρχου προγραμματίζει εκδηλώσεις μνήμης, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Συγκεκριμένα, το εσπέρας της Παρασκευής 10 Ιουλίου στις 6.00 μ.μ., στο Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Θεολόγων θα πραγματοποιήσει εσπερίδα με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως. Ακολούθως, στις 7.30 μ.μ. θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός και Μνημόσυνο, υπέρ του μακαριστού Μητροπολίτου Πέτρας Δημητρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως.

mechanical adv 2021

Το πρωί του Σαββάτου 11 Ιουλίου, ημέρα της εκδημίας του μακαριστού Μητροπολίτου, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως.

apostolakis adv 2

Το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουλίου, ημέρα τελέσεως της Εξοδίου Ακολουθίας του, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Νεαπόλεως, όπου είναι ενταφιασμένος.

Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να τιμήσουν με την παρουσία τους τη μνήμη του μακαριστού Ιεράρχου, ο οποίος ηνάλωσε τη ζωή του ως καλός ποιμήν υπέρ της Εκκλησίας και του ποιμνίου της, προσέφερε δε πολλά στήν πνευματική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας, στήν διατήρηση του ανόθευτου εκκλησιαστικού ήθους, στην προνοιακή και φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble