Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕκδηλώσειςΑπόκριες στον Αγιο Νικόλαο: Διαγωνισμός καλύτερου video παρουσίασης ομάδας

Απόκριες στον Αγιο Νικόλαο: Διαγωνισμός καλύτερου video παρουσίασης ομάδας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) ενημερώνει τις ομάδες που έχουν ήδη δηλώσει ή θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση με θέμα ¨Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΙΞ¨, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 στην πόλη του Αγίου Νικολάου, ότι μπορούν να ετοιμάσουν video παρουσίασης της ομάδας τους συνολικής διάρκειας έως ένα (1) λεπτό, το οποίο να έχει προσανατολισμό landscape και ανάλυση 720p και να το στείλουν στο email polathorg@gmail.com του ΠΑΟΔΑΝ ή να έλθουν στα γραφεία του ΠΑΟΔΑΝ (στον 3ο όροφο του παλιού Δημαρχείου, Ρούσσου Καπετανάκη 7) και μας το δώσουν σε ηλεκτρονικό αρχείο. Οι ομάδες ΔΕΝ θα ανεβάσουν το video τους πουθενά πριν την επίσημη ανάρτηση από τον ΠΑΟΔΑΝ.

Στη συνέχεια και μετά το πέρας της προθεσμίας, ο ΠΑΟΔΑΝ θα προχωρήσει σε ταυτόχρονη ανάρτηση όλων των video παρουσίασης των ομάδων στη σελίδα «Απόκριες στο Δήμο Αγίου Νικολάου» που διατηρεί στο Facebook και θα έχουν τη δυνατότητα όλοι όσοι επισκεφθούν την παραπάνω σελίδα να τα δουν, να τα “ψηφίσουν” κάνοντας Like σε όσα τους αρέσουν και να τα ανακοινοποιήσουν (share) όσες φορές θέλουν.

mechanical adv 2021

Η επιλογή του καλύτερου video θα γίνει λαμβάνοντας υπόψη το ποιο θα συλλέξει τα περισσότερα like στο Facebook (με ποσοστό βαρύτητας 60%) και το ποιο θα ψηφίσουν ως καλύτερο οι αρχηγοί όλων των ομάδων που θα συμμετέχουν (με ποσοστό βαρύτητας 40%).

apostolakis adv 2

Η ομάδα που, μετά την διαδικασία επιλογής, θα έχει το καλύτερο video θα μπορεί να επιλέξει τη θέση-σειρά που θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Η προθεσμία αποστολής του video παρουσίασης της κάθε ομάδας είναι έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble