Δευτέρα, 14 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΖωνιανά: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Ζωνιανά: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν προκύψει για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το αιματηρό επεισόδιο στα Ζωνιανά της Κρήτης που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αδελφών, 45 και 54 ετών έπειτα από συμπλοκή με μέλη γνωστής οικογένειας στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυριότερη δυσκολία που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Αρχές είναι η κλειστή κοινωνία των Ζωνιανών καθώς οι κάτοικοι του χωριού δεν δίνουν πληροφορίες στους αστυνομικούς.

mechanical adv 2021

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σε δύο πράξεις. Η πρώτη έγινε στην περιοχή Αξός στον Μυλοπόταμο όταν μέλη γνωστής οικογένειας των Ζωνιανών συναντήθηκαν με τον 45χρονο άνδρα. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε έντονη λογομαχία με τον έναν δράστη να παίρνει την κατσούνα του και να ξυλοκοπά χτυπώντας στο κεφάλι τον 45χρονο ενώ στη συνέχεια έφυγε με την παρέα του από το σημείο. Η δεύτερη πράξη, εκτυλίχθηκε στα Ζωνιανά όταν ο 54χρονος έμαθε για την επίθεση που δέχθηκε ο 45χρονος αδελφός του από τα συγκεκριμένα μέλη της γνωστής οικογένειας. Τότε, πήγε και τους βρήκε και άρχισε νέος γύρος λογομαχιών και καβγάδων. Η υπόθεση ξέφυγε καθώς βγήκαν όπλα με αποτέλεσμα ο 54χρονος να τραυματιστεί από σφαίρα στην λεκάνη και συγκεκριμένα στον κόκκυγα. Ο 54χρονος έπεσε αιμόφυρτος ενώ τα μέλη της γνωστής οικογένειας έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

apostolakis adv 2

Σε δημοσίευμα της η εφημερίδα “Πατρίς” αναφέρει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο 45χρονος ξυλοκοπήθηκε κοντά σε καφενείο της περιοχής ή αν εκείνος κινούνταν με το αυτοκίνητό του και τον σταμάτησαν οι δράστες.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο ίδιος ο 45χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε ότι δεν γνωρίζει ποιος του επιτέθηκε με την μαγκούρα. Όπως αναφέρουν στελέχη της αστυνομίας κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει. “Δεν είναι δυνατόν να μην γνώριζε ο 45χρονος ποιοι τον χτύπησαν και λίγη ώρα μετά να είναι ενήμερος ο 54χρονος αδελφός του”, αναφέρουν. Ως προς την δεύτερη πράξη του αιματηρού περιστατικού ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών ή αν πυροβόλησε μόνο ο δράστης.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν και ταυτοποίησαν τον 25χρονο δράστη και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

zygos gif 2020b
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...