
Δύο χρόνια τώρα η εστίαση δοκιμάζεται από τα μέτρα της κυβέρνησης. Μας κλείνουν τα μαγαζιά με lockdown, βάζουν αποστάσεις και περιορισμό ατόμων στα τραπέζια, μας βάζουν ωράρια, κλείσιμο μουσικής, μας λένε στα μαγαζιά μας μόνο εμβολιασμένη και μας βάζουν αστυνομικούς στους ίδιους μας τους πελάτες. ζητάνε να κάνουμε ταυτοποίηση των πελατών μας.
Μας απειλούν με υψηλά προστύμματα και λουκέτα στα μαγαζιά μας για την μη τήρηση των μέτρων. Τηρούμε τα μέτρα με αποτέλεσμα να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με τους πελάτες μας και να διώχνουμε κόσμο και να πέφτει σημαντικά το ποσοστό τζίρου μας.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Και μετά από όλα αυτά μας λένε ότι η εστίαση φταίει για την διασπορά του ιού. Και ξανά να δοκιμαζόμαστε με νέα μέτρα από την αρχή.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ..
Απαιτούμε άμεσα οικονομικά ενισχυτικά μέτρα για την επιβίωση του κλάδου
• Ενίσχυση ενοικίου
•Αναστολές προσωπικού
•Απαλλαγή επιστροφής στις επιστρεπτέες
•Συνέχεια στο συνεργασία
Δ.Σ. Εστίασης Αγίου Νικολάου.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram

