ΚΡΗΤΗ

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο Λασίθι

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι πολίτες και αύριο Τρίτη, καθώς οι ισχυροί άνεμοι θα καθιστούν σε πολλές περιοχές της χώρας, αυξημένο τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Ειδικότερα, στο «κόκκινο» θα βρίσκεται ο νομός Λασιθίου, λόγω των ισχυρών ανέμων.

caffeine adv2020b

Δείτε αναλυτικά, την ανακοίνωση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, και σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς:

Για αύριο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, υψηλός προβλέπεται ο κίνδυνος πυρκαγιάς στις περιοχές της Αττικής, Νότιας Εύβοιας, Έβρου, Νήσων Β. και Ν. Αιγαίου και Λασιθίου.

neratzoulis neo

«Συνιστούμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια. Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο κατά την αντιπυρική περίοδο (έως 31 Οκτωβρίου)».

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button