Κρήτη

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τον ΒΟΑΚ στο τμήμα Χανιά – Αγιος Νικόλαος

Υπογράφηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης. Το αντικείμενο  της σύμβασης περιλαμβάνει:

«Τις προκαταρκτικές ενέργειες και διαδικασίες προετοιμασίας της προκήρυξης του διεθνούς διαγωνισμού για τη σύναψη σύμβασης για τη  «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευσης του τμήματος του ΒΟΑΚ Χανιά Άγιος Νικόλαος» ως σύμβαση παραχώρησης, με διεθνή διαγωνισμό με βάση τον νόμο 4413/2016 και την Ευρωπαϊκή Οδηγία 23/2014».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση τροποποιεί την υφιστάμενη (που υπεγράφη στις 27.3.2017) ώστε να συμπεριληφθεί στο αντικείμενό της και το τμήμα μέχρι τον Άγιο Νικόλαο. Υλοποιούνται έτσι οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα και του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χ. Σπίρτζη, στο πρόσφατο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στο Ηράκλειο, για υλοποίηση  του τμήματος του ΒΟΑΚ από τα Χανιά έως τον Άγιο Νικόλαο.

Δρομολογούνται και επισπεύδονται έτσι όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο αντίστοιχος διαγωνισμός να πραγματοποιηθεί εντός του 2018 δεδομένου ότι:


Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προχωρά στην πρόσληψη των συμβούλων (νομικός σύμβουλος, χρηματοοικονομικός σύμβουλος, τεχνικός σύμβουλος και σύμβουλος για την εκπόνηση  της ανάλυσης κόστους – οφέλους του έργου) ή και μελετητών που θεωρούνται απαραίτητοι και θα συνεπικουρήσουν στη διαμόρφωση της δομής και αρχιτεκτονικής όλων των φάσεων του διαγωνισμού και,
Ο ΟΑΚ Α.Ε. προχωρά στην ολοκλήρωση Φακέλου Προκαταρκτικού Προσδιορισμού Περιβαλλοντικών Απαιτήσεων στο τμήμα Χανιά – Άγιος Νικόλαος με χρόνο παράδοσης το Δεκέμβριο του 2017.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Η σύμβαση υπογράφθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γ. Δέδε και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΚ Φ. Καζάση παρουσία του Γενικού Διευθυντή Συγκοινωνιακών Υποδομών Δ. Μακρή και του Διευθυντή Οδικών Υποδομών Δ. Τασιόπουλου.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button