Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΞεκινούν τα έργα ανάπλασης στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας

Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Μέχρι το Πάσχα αναμένεται να παραδοθεί με τη νέα της μορφή η νέα κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας. Προβλέπεται η επέκταση της ήδη υπάρχουσας πλατείας, η ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης και η ανάπλαση του χώρου που περιβάλλει το παλιό Δημοτικό κατάστημα και το Κέντρο Μουσικών Σπουδών.

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσιος Καλαντζάκης συναντήθηκε με τον εμπορικούς φορείς της πόλης ενόψει της έναρξης των εργασιών για την συνέχιση του έργου.

mechanical adv 2021

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 510.000€ και αφορά την συνέχιση της ήδη υπάρχουσας πλατείας, την ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης και την ανάπλαση του χώρου που περιβάλλει το παλιό Δημοτικό κατάστημα και το Κέντρο Μουσικών Σπουδών, ώστε να επιτευχθεί η λειτουργική ενοποίηση του συγκεκριμένου δημοσίου χώρου στο κέντρο της Ιεράπετρας.

apostolakis adv 2

Τα σημεία που θα πραγματοποιηθούν οι εν λόγω εργασίες επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Συντήρησης Συγκοινωνιακών, Κτιριακών και Η/Μ Έργων κ. Μάνο Γεωργαλάκη, το σύμβουλό του κ. Μάνο Λουτσέτη, τον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας κ. Γιώργο Βαρδάκη και τον εργολάβο τoυ έργου.

Όπως επισημαίνει ο κ. Καλαντζάκης: «Συνεχίζεται το έργο της κεντρικής πλατείας της Ιεράπετρας του οποίου οι εργασίες είχαν αναβληθεί προσωρινά, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα σε επισκέπτες και καταστηματάρχες, κατά την τουριστική αλλά και τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Ευχαριστώ τους προέδρους κ. Μπινιχάκη, κ. Γιακουμάκη και κ. Μιχελαράκη για τη συνεργασία και προχωράμε το έργο με στενή επίβλεψη των εργασιών ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε αναστάτωση, στοχεύοντας στην παράδοσή του πριν τις ημέρες του Πάσχα».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble