ΚΡΗΤΗ

Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης στην κεντρική πλατεία της ΙεράπετραςΜέχρι το Πάσχα αναμένεται να παραδοθεί με τη νέα της μορφή η νέα κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας. Προβλέπεται η επέκταση της ήδη υπάρχουσας πλατείας, η ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης και η ανάπλαση του χώρου που περιβάλλει το παλιό Δημοτικό κατάστημα και το Κέντρο Μουσικών Σπουδών.

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσιος Καλαντζάκης συναντήθηκε με τον εμπορικούς φορείς της πόλης ενόψει της έναρξης των εργασιών για την συνέχιση του έργου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 510.000€ και αφορά την συνέχιση της ήδη υπάρχουσας πλατείας, την ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης και την ανάπλαση του χώρου που περιβάλλει το παλιό Δημοτικό κατάστημα και το Κέντρο Μουσικών Σπουδών, ώστε να επιτευχθεί η λειτουργική ενοποίηση του συγκεκριμένου δημοσίου χώρου στο κέντρο της Ιεράπετρας.

Τα σημεία που θα πραγματοποιηθούν οι εν λόγω εργασίες επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Συντήρησης Συγκοινωνιακών, Κτιριακών και Η/Μ Έργων κ. Μάνο Γεωργαλάκη, το σύμβουλό του κ. Μάνο Λουτσέτη, τον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας κ. Γιώργο Βαρδάκη και τον εργολάβο τoυ έργου.

swell adv 2021

Όπως επισημαίνει ο κ. Καλαντζάκης: «Συνεχίζεται το έργο της κεντρικής πλατείας της Ιεράπετρας του οποίου οι εργασίες είχαν αναβληθεί προσωρινά, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα σε επισκέπτες και καταστηματάρχες, κατά την τουριστική αλλά και τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Ευχαριστώ τους προέδρους κ. Μπινιχάκη, κ. Γιακουμάκη και κ. Μιχελαράκη για τη συνεργασία και προχωράμε το έργο με στενή επίβλεψη των εργασιών ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε αναστάτωση, στοχεύοντας στην παράδοσή του πριν τις ημέρες του Πάσχα».

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button