ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Χανιά | Ολοκληρώνονται τα έργα στο Ενετικό Λιμάνι

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Σύντομα αναμένεται η ολοκλήρωση των έργων αντικατάστασης του πλακόστρωτου στη χερσαία ζώνη και το λιμενοβραχίονα του Ενετικού Λιμανιού των Χανιών.

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται επίσης οι διαδικασίες εκσυγχρονισμού των δικτύων υποδομής, όπως και η δημιουργία ανοικτού κέντρου εμπορίου δήμου Χανίων, με την δημιουργία του τελευταίου να περιλαμβάνει την εκ νέου διαμόρφωση της πλατείας 1866 αλλά και των οδών πέριξ του εμπορικού κέντρου της πόλης.

“ΧΡΥΣΟΣ

Αναφορικά με τα έργα αυτά, ελήφθη, μετά το πέρας τηλεδιάσκεψης με συμμετοχή του δημάρχου της πόλης, Παναγιώτης Σημανδηράκη, το πράσινο φως από το Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Κρήτης. Όπως ανέφερε ο δήμος Χανίων σε σχετική του ανακοίνωση, σε σύντομο διάστημα αναμένεται η έναρξη των διαδικασιών δημοπράτησης των εν λόγω έργων.

Ο δήμαρχος με γραπτή του δήλωση υπογράμμισε ότι η θετική γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου Μνημείων Κρήτης, λύνει τα χέρια της δημοτικής αρχής, καθώς πλέον θα είναι δυνατές σημαντικές παρεμβάσεις σε όλο το εύρος του παραλιακού μετώπου της πόλης, με τον κ. Σημανδηράκη να σημειώνει ότι το σύνολο της προετοιμασίας της μελέτης διεκπεραιώθηκε από τους αρμόδιους εργαζόμενους του δήμου, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων.

“IN_AND_OUT

Στα πλαίσια της συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Μνημείων Κρήτης δόθηκε άλλη μια έγκριση, αναφορικά με το έργο μελέτης αποκατάστασης της τοξωτής λιθόκτιστης γέφυρας αλλά και τη διαμόρφωση νέας πρόσβασης από το δρόμο στα Μπουτσουνάρια Περιβολίων Δημοτικής Ενότητας Θερίσου του Δήμου Χανίων.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button