ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Με drone και ελικόπτερο ψάχνουν χασισοφυτείες

Έρευνες από αέρος, με ελικόπτερο και drone πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό χασισοφυτειών, σε περιοχές των Χανίων.

Το βράδυ της Δευτέρας πολλοί Χανιώτες αντελήφθησαν ιδιαίτερα στα δυτικά drone να πραγματοποιεί πτήση. Παράλληλα όλο το πρωί πάνω από το Νομό πετούσε και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

caffeine adv2020b

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, με την συμμετοχή εναέριων μέσων αλλά και ισχυρής επίγειας δύναμης, για την ανεύρεση χασισοφυτειών.

Την επιτήρηση στο νησί από αέρος είχε άλλωστε προαναγγείλει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Κρήτη.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button