ΚΡΗΤΗ

Wolt, δωρεάν delivery | Ξεκίνησαν οι παραδόσεις στο Ηράκλειο Κρήτης

Την πρώτη της έξοδο εκτός ηπειρωτικής Ελλάδας κάνει η Wolt που συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη ξεκινώντας παραδόσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης.Την πρώτη της έξοδο εκτός ηπειρωτικής Ελλάδας κάνει η Wolt που συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη ξεκινώντας παραδόσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης

Το Ηράκλειο της Κρήτης είναι επόμενη πόλη που θα δραστηριοποιηθεί η δημοφιλής εφαρμογή online delivery, εγκαινιάζοντας τη λειτουργία της υπηρεσίας σε συνεργασία με πολλά τοπικά καταστήματα. Οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του Ηρακλείου θα μπορούν πλέον να έχουν στην πόρτα τους ό,τι χρειαστούν μέσα σε λίγα μόνο λεπτά και με την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει η Wolt

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

wolt

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Ηράκλειο είναι η 4η πόλη στην οποία η Wolt εγκαινιάζει τη λειτουργία της από τις αρχές του έτους. Έχουν προηγηθεί η Λάρισα, η Πάτρα και ο Βόλος, ενώ παράλληλα προχωράει με ταχείς ρυθμούς η προσθήκη νέων κατηγοριών προϊόντων στην εφαρμογή.

swell adv 2021

Οι πελάτες της Wolt έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες, ώστε η επιλογή να γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Επιπλέον, μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγγελίας τους σε ζωντανό χρόνο μέσα από το live tracking της εφαρμογής και εφόσον το επιθυμούν οι παραγγελίες παραδίδονται ανέπαφα και με ασφάλεια. Η Wolt παρέχει επίσης τη δυνατότητα προγραμματισμού της παράδοσης σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί, έχουν στη διάθεσή τους την ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, που απαντάει στα μηνύματα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Κατεβάστε την εφαρμογή Wolt στο κινητό σας:

  • Για iOS πατήστε ΕΔΩ

  • Για Android πατήστε ΕΔΩ

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε: «Το Ηράκλειο είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και η ένταξή του στην πλατφόρμα μας ήταν το φυσικό επόμενο βήμα για την ανάπτυξή μας. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι για μια ακόμα φορά θα κάνουμε τη διαφορά προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ηρακλείου. Ακόμα και στο κομμάτι του τουρισμού, θεωρούμε ότι θα βοηθήσουμε πολλά τοπικά καταστήματα να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους, καθώς πολλοί από τους επισκέπτες είναι ήδη εξοικειωμένοι με τη Wolt που δραστηριοποιείται σε 22 χώρες»


Σχετικά άρθρα

Back to top button