ΚΡΗΤΗCNA ΘΕΜΑ

Αγιος Νικόλαος: Βροχή τα «καρφώματα» και οι ανώνυμες καταγγελίεςΒροχή πέφτουν τα «καρφώματα» και οι ανώνυμες καταγγελίες στην αστυνομία της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Η μιζέρια και η γκρίνια κάποιων ανθρώπων δεν έχει σταματημό ακόμα και αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάει η πόλη αλλά και όλος ο κόσμος.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετή είναι η σύγχυση των επαγγελματιών εστίασης διότι έχουν να αντιμετωπίσουν μία «κρίση» για τα μαγαζιά τους πρωτόγνωρη… αλλά και τους ανεγκέφαλους που χωρίς λόγο και αιτία καλούν την αστυνομία για να καταγγείλουν κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά που ενοχλούν… Κανείς δεν ξέρει τι βλέπουν και καλούν την αστυνομία για να καταγγείλουν τους επαγγελματίες και τα μαγαζιά τους.

Ενοχλούν για ποιο λόγο; Ο κόσμος που εργάζεται να πάει σπίτι του; Οι επαγγελματίες να τα κλείσουν και να ασχοληθούν με κάτι άλλο; Αυτοί που κάνουν τις καταγγελίες είναι ιδιώτες, είναι άλλοι επαγγελματίες; Είναι από τον Άγιο Νικόλαο;

swell adv 2021

Πολλά τα ερωτήματα…

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές ρίχνουν την πόλη στο σκοτάδι. Ντροπή!


Γιώργος Βαρνακιώτης

Η αλήθεια μοιάζει με το φάρμακο που είναι πικρό, μα τόσο σωτήριο για τον οργανισμό. Στην οικογένεια του cna.gr δεν κρύβεται τίποτα!

Σχετικά άρθρα

Back to top button