ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Βρέθηκαν άλλες δυο «ορφανές» χασισοφυτείες

Το «σαφάρι» των αστυνομικών δυνάμεων με τις επιχειρήσεις εξερεύνησης που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για την αντιμετώπιση της χασισοκαλλιέργειας σε ορεινές και μη περιοχές της Κρήτης, αποδεικνύει ότι το νησί έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φυτώριο ναρκωτικών!

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης με την καθοδήγηση του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκαν την Πέμπτη σε ορεινές και δασικές εκτάσεις του Δήμου Μαλεβιζίου άλλες δύο φυτείες μέσα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου καλλιεργούνταν συνολικά 308 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου, σε στάδιο πλήρους ανάπτυξης. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και οι έρευνες για τον εντοπισμό των καλλιεργητών βρίσκονται σε εξέλιξη.

caffeine adv2020b

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη είχαν κατασχεθεί 1.272 δενδρύλλια κάνναβης που ήταν διαμοιρασμένα σε φυτείες των 20 ως και 270, σε διάφορες περιοχές των Δήμων Μυλοποτάμου και Ανωγείων, ενώ την Τρίτη είχαν ξεριζωθεί συνολικά 3.000 χασισόδεντρα από επτά ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε ορεινές περιοχές των Δήμων Πλατανιά και Κισσάμου στα Χανιά!

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button