Βραβεύτηκαν 3 εστιατόρια στην Ελούντα, 2 στον Άγιο Νικόλαο και 1 στην Ιεράπετρα
Διακρίθηκαν 2 εστιατόρια στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο, 3 στο Ηράκλειο και 6 στο Λασίθι
Δίπλα στους καταξιωμένους Χρυσούς Σκούφους, το «Aθηνόραμα» δημιουργεί ένα νέο γαστρονομικό θεσμό, τιμώντας και βραβεύοντας τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της χώρας.
Δεκαπέντε εστιατόρια της Κρήτης βραβεύτηκαν με το Βραβείο Ελληνικής κουζίνας 2022. Συγκεκριμένα στα 2 Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο, 3 στο Ηράκλειο και 6 στο Λασίθι.
Για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα τους στην Κρήτη βραβεύτηκαν οι (βλ. κάτω από αριστερά προς τα δεξιά): Ονήσιμος Σαριδάκης (Ιδιοκτήτης – Σεφ “Oνηcιμοc” / 14/20, Ηράκλειο), Γιώργος Χατζημανωλάκης (Ιδιοκτήτης – Σεφ “Ο Λεβέντης” / 14/20 / Χανιά), Χρυσόστομος Ορφανουδάκης (Ιδιοκτήτης – Σεφ “Χρυσόστομος” / 14/20 / Χανιά), Μιχάλης Ντουνέτας (Σεφ “Ferryman” / 14/20 / Ελούντα), Σήφης Φραγκιαδάκης (Ιδιοκτήτης “Αλέκος” / 14/20 / Ρέθυμνο), Παναγιώτης Μαγγανάς (Ιδιοκτήτης “Πεσκέσι” / 14/20 / Ηράκλειο). Τα βραβεία απένειμε ο Σπύρος Μαζαράκης, Διευθυντής Πωλήσεων Χονδρικής της ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. / Φωτογραφία: Ευαγγελίδης
Δείτε τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν:
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram