ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Βραβεύθηκε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στα Best City Awards

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

To χάλκινο (bronze) βραβείο απέσπασε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, στη φετινή τελετή απονομής των «Best City Awards» που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Η βράβευση του Δήμου έγινε στο πλαίσιο της θεματικής κατηγορίας «ΤΠΕ & Διακυβέρνηση» και αφορούσε το έργο «Ανάπτυξη ψηφιακής εργαλειοθήκης Δήμου Μινώα Πεδιάδας για την αναβάθμιση λειτουργικών διαδικασιών & την εξυπηρέτηση των πολιτών».

“ΧΡΥΣΟΣ

Στο πλαίσιο αυτού, δημιουργήθηκε :

  1. Μια νέα δημοτική πύλη ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, πληροφόρησης και εξυπηρέτησης του πολίτη με νέες ψηφιακές υπηρεσίες, εφαρμογές και λειτουργίες που συμβάλλουν στην καθημερινή διεκπεραίωση των αιτημάτων των πολιτών άμεσα και αποτελεσματικά.
  2. Ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων και ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από λειτουργίες όπως η τήρηση των διαδικασιών πρωτοκόλλησης των κάθε είδους εισερχομένων εγγράφων και η ηλεκτρονική διανομή τους στις επιμέρους υπηρεσίες.

Αναφερόμενος στην εν λόγω διάκριση του Δήμου, ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης επισήμανε: «Η ανάπτυξη της νέας ψηφιακής εργαλειοθήκης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, υπηρετεί τη στρατηγική της Έξυπνης Πόλης που επενδύει στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός Δήμου ανοιχτής καινοτομίας και εκσυγχρονισμού που αξιοποιεί τις τεχνολογίες ΤΠΕ για να υποστηρίξει και να απλοποιήσει τις διαδικασίες εξυπηρέτησης των πολιτών και τις υπηρεσίες του Δήμου για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα τους» συμπληρώνοντας ότι : «η εν λόγω διάκριση από τα Best City Awards – σε συνέχεια αντίστοιχης βράβευσης το 2021 – έρχεται να επιβραβεύσει την προσπάθεια μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου».

“IN_AND_OUT

Ποιες είναι οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου:

Μεταξύ των νέων ψηφιακών υπηρεσιών που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο έτος στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας περιλαμβάνονται οι εξής:

Mechanical Solutions

  1. On line Έκδοση Πιστοποιητικών.
  2. On line εφαρμογή εξόφλησης βεβαιωμένων οφειλών προς τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας.
  3. Πλατφόρμα Διαβουλεύσεων η οποία επιτρέπει τη δομημένη υποβολή/συλλογή προτάσεων, ιδεών και προβλημάτων από τους πολίτες .
  4. On line πλατφόρμα απεικόνισης του Προϋπολογισμού του Δήμου μέσω πινακοποιημένων στοιχείων εσόδων – εξόδων και γραφημάτων.
  5. Ψηφιακός Χάρτης Έργων για την αναζήτηση των εν εξέλιξη τεχνικών έργων με σχετικές πληροφορίες (Προϋπολογισμός, Κατάσταση, Φορέας κλπ).
  6. Αποθετήριο Μελετών για την αναζήτηση/εύρεση των μελετών που έχουν εκπονήσει οι δημοτικές υπηρεσίες.
  7. Πλατφόρμα αναζήτησης αποφάσεων Συλλογικών Οργάνων.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Πηγή
creta24.gr

Σχετικά άρθρα

Back to top button