ΚΡΗΤΗ

Βράβευση για το γενικό νοσοκομείο Αγίου Νικολάου με το ασημένιο βραβείο στα «Healthcare Business Awards»

Η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΓΝΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο», με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει στους πολίτες τη βράβευση του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου με το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία «Αποτελεσματική Διοίκηση Δημοσίου Νοσοκομείου» στη διοργάνωση  Healthcare Business Awards 2019 που πραγματοποιείται κάθε χρόνο για την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και κοινωνικής προσφοράς στον κλάδο της Υγείας.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν ως υποψήφιοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας σε όλα τα επίπεδα και τομείς (παροχή υπηρεσιών, εκπαίδευση, έρευνα, κοινωνική προσφορά, εθελοντισμός κλπ). Για τη βράβευση αξιολογήθηκε το σύνολο του παραγόμενου έργου του νοσοκομείου μας σε μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία ενώ το βραβείο αυτό αποτελεί το 1ο στην κατηγορία του καθώς δε συγκέντρωσε κάποιος υποψήφιος τη βαθμολογία που απαιτείται για την απονομή χρυσού βραβείου.

caffeine adv2020b

Η παρούσα διάκριση αποτελεί ηθική επιβράβευση της προσπάθειας όλων των εργαζομένων, είναι ενδεικτική του σημαντικού έργου που επιτελέστηκε στο νοσοκομείο μας και ιδιαίτερα τιμητική καθώς, υπό δύσκολες συνθήκες, κατέστη εφικτή τόσο η λειτουργία των ήδη υπαρχουσών δομών όσο και η ανάπτυξη νέων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η Διοίκηση συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλους τους εργαζόμενους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των άλλων συλλογικών οργάνων του νοσοκομείου και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για τη συλλογική προσπάθεια, την άριστη συνεργασία και την ουσιαστική συμβολή τους στην επίτευξη του έργου που συντελέστηκε και τους λοιπούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς (Περιφέρεια Κρήτης, Δήμο Αγίου Νικολάου, εθελοντές, ιδιώτες χορηγούς, πολίτες κλπ) για την υποστήριξη και τη συνδρομή τους.

neratzoulis neo

Αναλυτικές πληροφορίες για τους βραβευθέντες σε κάθε κατηγορία, την εκδήλωση, τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης κλπ μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο: www.healthcareawards.gr.

Ακολουθεί συνοπτική περιγραφή του έργου που αξιολογήθηκε για τη βράβευση ενώ όλα τα σχετικά αναλυτικά στοιχεία του παραγόμενου έργου του νοσοκομείου είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου στο σύνδεσμο: http://www.agnhosp.gr/to-nosokomeio/statistika-leitoyrgika-stoicheia/ στην ενότητα «Δημόσιος Απολογισμός Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου περιόδου 2016 – 2018».

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button