ΚΡΗΤΗ

Βραβεύθηκε ο επίσημος ιστότοπος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου

Τελευταία ενημέρωση:

Στα Lighthouse e-volution Awards 2017 βραβεύθηκε ο επίσημος ιστότοπος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου www.ktelherlas.gr το οποίο ανατέθηκε και κατασκευάστηκε από την Netmechanics ΕΠΕ, εταιρεία που ξεχωρίζει κάθε χρόνο για τις διακρίσεις της στα βραβεία e-volution.

Η τελετή απονομής Lighthouse e-volution awards 2017 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, επιβραβεύοντας τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν της χρονιάς.

Τα βραβεία διοργανώνονται για έκτη συνεχή χρονιά με αρκετές συμμετοχές γνωστών ηλεκτρονικών καταστημάτων, αλλά και νέων προσπαθειών ιδιαίτερα από την επαρχία και οι οποίες ξεπέρασαν τις 280 σε όλες τις κατηγορίες.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου κος Χαχλιούτης Εμμανουήλ, εξηγεί ότι η επιτυχία οφείλεται στη σκληρή δουλειά και ομαδική προσπάθεια για ενημέρωση και εξέλιξη.

Αναφέρει ότι νιώθουμε υπερήφανοι όπου ανάμεσα σε τόσες αξιόλογες επιχειρηματικές δραστηριότητες διακρίθηκε η νέα εξειδικευμένη διαδικτυακή εφαρμογή κρατήσεων εισιτηρίων λεωφορείων.

Στόχος είναι να παρέχουμε βέλτιστες υπηρεσίες έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων από οποιαδήποτε κινητή ή μη συσκευή (Υπολογιστής, Tablet, Κινητά Τηλέφωνα) ώστε ο χρήστης να έχει ευχάριστη εμπειρία χρήσης με σκοπό την επαναλαμβανόμενη χρήση του συστήματος www.ktelherlas.gr .

Επιπρόσθετα το www.ktelherlas.gr είναι ένας πληροφοριακός ιστότοπος όπου μπορούν οι ταξιδιώτες να ενημερωθούν ανα πάσα στιγμή για δρομολόγια, τιμές, προσφορές και να έχουν πρόσβαση στο online περιοδικό, τον τουριστικό οδηγό όπως και τα νέα και ανακοινώσεις της εταιρείας.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την εγγύηση αδιάλειπτης λειτουργίας λόγω του ότι φιλοξενείτε στο Cloud Azure Hosting(99% uptime) μπορεί να εγγυηθεί την αδιάλειπτη λειτουργία και τη βέλτιστη χρηστικότητα σε online κρατήσεις εισιτηρίων λεωφορείου στο κοινό που επιθυμεί να ταξιδέψει με λεωφορεία ανά την Ελλάδα

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Netmechanics για την υλοποίηση της εφαρμογής, την άψογη συνεργασία που είχαμε και που μας υποστηρίζει και μας προωθεί στις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις. Επιπλέον να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα που συνεργάστηκε για να έχουμε την αξιόλογη εφαρμογή online κρατήσεων και συγχαρητήρια σε όσους το πίστεψαν και εργάζονται για την βελτίωση του.

Τέλος να ευχαριστήσουμε για την άψογη διοργάνωση την εταιρεία Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close