ΚΡΗΤΗ

Βραχάσι: Κλοπή καυσίμου από δημοτικά οχήματαΆγνωστοι, προχώρησαν σε κλοπές καυσίμου από τα δημοτικά οχήματα που βρίσκονται στην περιοχή του Βραχασίου εκτελώντας προγραμματισμένες εργασίες, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο της δημοτικής αρχής, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει πρόκειται για πρόβλημα που απασχόλησε στο πρόσφατο παρελθόν την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου και προέκυψε εκ νέου στην Δημοτική Ενότητα Βραχασίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, επιβεβαίωσε την κλοπή, δηλώνοντας ότι πρόκειται για μια ενέργεια που ουσιαστικά ακυρώνει την παρέμβαση του δήμου στην περιοχή,  τονίζοντας ωστόσο ότι είναι αναγκαίο, να υπάρξει κοινωνικός έλεγχος.

«Ζητούμε – ανέφερε χαρακτηριστικά – από το Τοπικό Συμβούλιο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Βραχασίου και κυρίως από τους δημότες, να επιληφθούν της κατάστασης. Είναι λυπηρό, να μας αφαιρούν την δυνατότητα να υλοποιήσουμε τις παρεμβάσεις που έχουμε προγραμματίσει και με ανάλογες ενέργειες να παρεμποδίζεται η ανάπτυξη και αξιοποίηση του εξαίρετου αυτού τόπου».

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button