Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΒραχάσι: Κλοπή καυσίμου από δημοτικά οχήματα

Βραχάσι: Κλοπή καυσίμου από δημοτικά οχήματα

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Άγνωστοι, προχώρησαν σε κλοπές καυσίμου από τα δημοτικά οχήματα που βρίσκονται στην περιοχή του Βραχασίου εκτελώντας προγραμματισμένες εργασίες, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο της δημοτικής αρχής, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει πρόκειται για πρόβλημα που απασχόλησε στο πρόσφατο παρελθόν την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου και προέκυψε εκ νέου στην Δημοτική Ενότητα Βραχασίου.

mechanical adv 2021

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, επιβεβαίωσε την κλοπή, δηλώνοντας ότι πρόκειται για μια ενέργεια που ουσιαστικά ακυρώνει την παρέμβαση του δήμου στην περιοχή,  τονίζοντας ωστόσο ότι είναι αναγκαίο, να υπάρξει κοινωνικός έλεγχος.

apostolakis adv 2

«Ζητούμε – ανέφερε χαρακτηριστικά – από το Τοπικό Συμβούλιο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Βραχασίου και κυρίως από τους δημότες, να επιληφθούν της κατάστασης. Είναι λυπηρό, να μας αφαιρούν την δυνατότητα να υλοποιήσουμε τις παρεμβάσεις που έχουμε προγραμματίσει και με ανάλογες ενέργειες να παρεμποδίζεται η ανάπτυξη και αξιοποίηση του εξαίρετου αυτού τόπου».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble