Κυριακή, 13 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΒραχάσι: 25 χρόνια εκτός... ανάπτυξης !

Βραχάσι: 25 χρόνια εκτός… ανάπτυξης !

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Θα πρέπει η περιοχή του Βραχασίου, η οποία έχει μείνει εδώ και 20-25 χρόνια πίσω στην ανάπτυξη, να αρχίσει να εντάσσεται στο ενιαίο πλαίσιο λειτουργίας του Δήμου. Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την Λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην περιοχή.

«Έξι μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας-δήλωσε- θεωρήσαμε υποχρέωση να παριστάμεθα στη Λαϊκή Συνέλευση και να ενημερώσουμε τον κόσμο για το τι παραλάβαμε ως νέα Δημοτική Αρχή και ποια πράγματα βρίσκονται σε εξέλιξη.

mechanical adv 2021

Προτείναμε λύσεις για μια σειρά ζητήματα, όπως αυτό του δημοτικού γηπέδου και του Δημοτικού Σχολείου Σισίου, και συμφωνήσαμε με φορείς και κατοίκους να προχωρήσουμε στη διαπραγμάτευση για την εξαγορά διπλανής ιδιοκτησίας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα το γήπεδο, ούτως ώστε να μπορέσουν να χωροθετηθούν οι δράσεις αυτές και να τελειώσει επιτέλους η ταλαιπωρία για το που θα πρέπει να πάει τι και γιατί; Οι ενέργειες που είχαν γίνει μέχρι σήμερα φάνηκε ότι δεν απέδωσαν.

apostolakis adv 2

Επίσης ανακοινώσαμε ότι αναθέσαμε τις μελέτες για τη συντήρηση του Λιμενικού Σισίου αλλά και του υφάλου μπροστά από τη Μίλατο για να μπορέσει επιτέλους να σταματήσει η ταλαιπωρία, των ανθρώπων εκεί που κατ επανάληψη ανοίγονται «τρύπες» στο δρόμο, εξαιτίας της έντονης κυματικής δράσης.

Σε ότι αφορά τις μελέτες για τον Βιολογικό Σισίου και Μιλάτου κάναμε γνωστό ότι έχουν ολοκληρωθεί, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται μόνο για τους κεντρικούς αγωγούς και τα αντλιοστάσια, αφού όπως εξηγήσαμε τα εσωτερικά δίκτυα δεν μπορούν να προχωρήσουν, διότι δεν υπάρχει σχέδιο πόλης. Το επόμενο διάστημα θα δούμε πως μπορούμε να χειριστούμε τα συγκεκριμένα θέματα, γιατί δεν έχει έννοια να προχωρήσουμε και να υλοποιήσουμε τους κεντρικούς αγωγούς, τα αντλιοστάσια και τον βιολογικό χωρίς να έχουμε λύματα. Πρέπει τονίσαμε τέλος να λυθεί το ζήτημα αυτό και να αναζητηθούν χρηματοδοτήσεις.

Στο υφιστάμενο πλαίσιο και με αφορμή όσα ανακοινώθηκαν τις τελευταίες μέρες ως Περιφερειακό πρόγραμμα Κρήτης διερευνούμε ποιες από τις δράσεις αυτές θα μπορέσουν να ενταχθούν στο ΠΕΠ Κρήτης σε συνεννόηση με την Αντιπεριφερειάρχη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη, ούτως ώστε και η περιοχή του Βραχασίου η οποία εδώ και 30-25 χρόνια μένει πίσω στην ανάπτυξη να αρχίσει να εντάσσεται στο ενιαίο πλαίσιο λειτουργίας του Δήμου, καταλήγει το δελτίο τύπου του Δήμου.»

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ