ΚΡΗΤΗ

ΒΙΟΠΑ Αγίου Νικολάου: Εκδόθηκε η πρώτη οικοδομική άδεια για εγκατάσταση επιχείρησης

Η ΒΙΟΠΑ Αγ. Νικολάου Α.Ε., με μεγάλη χαρά, ενημερώνει τους μετόχους / επενδυτές της, ότι εκδόθηκε από τη Διεύθυνση Δόμησης Δήμου Αγίου Νικολάου, η 1η Οικοδομική Άδεια εντός του ΒΙΟΠΑ και ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την ανέγερση του 19ου επαγγελματικού κτιρίου.

Το Βιοτεχνικό Πάρκο Αγίου Νικολάου επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια αναμονής, ανοίγει τις πύλες του στον επιχειρηματικό κόσμο και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τις επαγγελματικές δραστηριότητες των μετόχων / επενδυτών του αλλά και νέων ενδιαφερόμενων επενδυτών.

caffeine adv 2021

Τα συμβόλαια μεταβίβασης της βιοτεχνικής γης στους μετόχους ξεκινούν ξανά και με ταχείς ρυθμούς. Στόχος μας, η ολοκλήρωση όλων των συμβολαιογραφικών πράξεων μέσα στο 1° εξάμηνο του 2019.

Ευχαριστούμε επίσης εκ των προτέρων τους συμβολαιογράφους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγ. Νικολάου, για την υπομονή, την κατανόηση και την επιμονή τους στις απαιτήσεις του έργου, καθώς η συμβολή τους είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την πρόοδο της αναπτυξιακής μας προσπάθειας, προς όφελος της περιοχής του Δήμου μας και όλου του Νομού Λασιθίου γενικότερα.

neratzoulis neo

Για την ΒΙΟ.ΠΑ. Αγ. Νικολάου Α.Ε.

Ο Πρόεδρος

Αμπατζίδης Χρήστος

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button