Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΒενιζέλειο | Προμήθεια και εγκατάσταση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ύψους 3 εκ. ευρώ

Βενιζέλειο | Προμήθεια και εγκατάσταση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ύψους 3 εκ. ευρώ

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Την ένταξη του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Γ.Ν. “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ-ΠΑΝΑΝΕΙΟ”» ύψους 3 εκ. Ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης 2014-2020 και στον Άξονα Προτεραιότητας «Ενίσχυση της εκπαίδευσης και κοινωνικής συνοχής στην Κρήτη». Συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 2.996.860,00 €.

mechanical adv 2021

Η Πράξη αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την κάλυψη αναγκών τμημάτων του Γ.Ν.”ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ- ΠΑΝΑΝΕΙΟ” . Τα μηχανήματα που θα χρηματοδοτηθούν θα είναι σύγχρονης τεχνολογίας, πλήρες, καινούργια και αμεταχείριστα και είναι τα παρακάτω:

apostolakis adv 2

Φορητός Αναπνευστήρας μεταφοράς, Αναπνευστήρας όγκου πίεσης, video Βρογχοσκόπιο, Αναπνευστήρας, Τροχήλατα Νοσηλείας, Φορητό σύστημα υπερηχοτομογραφίας με 3D καθοδήγηση βελόνας για τη διενέργεια περιφερικών νευρικών αποκλεισμών, Υπέρηχος γυναικολογικής χρήσης, Φορητή θερμοκοιτίδα με ενσωματωμένο αναπνευστήρα, Ψηφιακό Φορητό Ακτινολογικό, Πολυθρόνες για ογκολογικούς ασθενείς, Πύργος Ηλεκτροφυσιολογίας, Χειρουργική τράπεζα γενικής χειρουργικής,  Λαπαροσκοπικός εξοπλισμός ψηφιακής αίθουσας, Σύστημα ψηφιακής διαχείρισης ψηφιακής αίθουσας, Συστήματα ανάρτησης εξοπλισμού και σκυαλιτικές λυχνίες, Φορητό ψηφιακό ακτινοσκοπικό σύστημα C-ARM, Αναισθησιολογικό μηχάνημα, Συσκευή μέτρησης οστικής πυκνότητας, Θερμοκοιτίδες ανοικτού/κλειστού τύπου, Αξονικός τομογράφος τουλάχιστον 128 τομών, Στεφανιογράφος/Αγγειογράφος.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-