ΚΡΗΤΗ

Βασίλειος Πέππας: Επίσκεψη στα Πρωτοδικεία της ανατολικής ΚρήτηςΣε Ηράκλειο και Λασίθι, βρέθηκε χθες, Τρίτη 26/03 ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλειος Πέππας συνοδευόμενος από τους Ελένη Φραγκάκη, Κωστούλα Φλουρή και Ιωάννη Φιοράκη.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη εντάσσεται στις περιοδείες για τα πρωτοδικεία, τα δικαστικά μέγαρα και τις επαφές με δικαστές και εισαγγελείς. Η περιοδεία δυστυχώς διακόπηκε λόγω έκτακτης Ολομέλειας που προέκυψε, αναμένεται ωστόσο να πραγματοποιηθεί σε δεύτερο χρόνο.

Ο κ. Πέππας πραγματοποίησε συναντήσεις με εισαγγελείς και δικαστές αλλά και με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου και ολοκλήρωσε την επίσκεψη του με το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Διαπίστωσε τα σοβαρά κτιριακά προβλήματα, λέγοντας πως η πόλη χρειάζεται ένα νέο σύγχρονο Δικαστικό Μέγαρο και τόνισε πως υπάρχει ένα καλό έμψυχο υλικό και μια άριστη συνεργασία με τη διοίκηση του ΔΣΗ.

Σε ερώτηση που τέθηκε για το ότι η Δικαιοσύνη συχνά γίνεται «σάκος του μποξ» αλλά και για την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τη Δικαιοσύνη, ο κ. Βασίλειος Πέππας συμπλήρωσε πως, οι δικαστές πρέπει να είναι ψύχραιμοι και νηφάλιοι να αποδίδουν δίκαιη κρίση ενώ τόνισε επίσης πως οι Έλληνες πολίτες πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close