Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΒ.Σμπώκος | Υστατο «χαίρε» στον φίλο Μανόλη Θραψανιώτη

Β.Σμπώκος | Υστατο «χαίρε» στον φίλο Μανόλη Θραψανιώτη

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με το Μανόλη Θραψανιώτη, γνωριστήκαμε μέσα από τους αγώνες των Κρητικών αγροτοκτηνοτρόφων και μας ένωνε η ίδια αγωνία, για το παρόν και το μέλλον του παραγωγικού μας κλάδου.

Ο Μανόλης, ως Πρόεδρος του Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Κριτσάς, Αντιπρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Λασιθίου και πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Κριτσάς, εκπροσώπησε επάξια τους συναδέλφους του κτηνοτρόφους και τους συγχωριανούς του Κριτσώτες, ανάδειδε τα καθημερινά προβλήματα και αναζήτησε λύσεις σε αυτά με την παρουσία του και το λόγο του,με το ίδιο πάθος, είτε βρισκόταν στο πορόμαντρο στο μιτάτο στο “Καθαρό”,είτε στις κάθε μορφής κινητοποιήσεις του αγώνα μας, είτε στα Υπουργικά γραφεία.

mechanical adv 2021

 

apostolakis adv 2

Η είδηση του αναπάντεχου θανάτου του, σκόρπισε μεγάλη θλίψη στην οικογένεια του, στους συγγενείς του και στους πολυάριθμους φίλους του, στην κοινωνία της Κριτσάς και του Νομού Λασιθίου, σε όλους εμάς που τον γνωρίζαμε και είμαστε γνώστες του χαρακτήρα του, της αγνής και καθάριας προσωπικότητας του.

Ο Μανόλης “πέθανε στη βέργα του απάνω”,όπως χαρακτηριστικά λέμε στα κτηνοτροφικά χωριά της Κρήτης, για τους κτηνοτρόφους που αφήνουν τούτο τον ψεύτη Κόσμο,την ώρα της εργασίας και της ενασχόλησης τους με τα ζωντανά.

thrapsaniotis

Αγαπημένε μου φίλε,

Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, δεν επέτρεψαν σε πολλούς από εμάς,να σε συνοδεύσουμε στην τελευταία σου κατοικία.

Και εκεί που σχεδίαζα να έρθω στο μιτάτο στο “Καθαρό” το καλοκαίρι, για να κάνουμε παρέα οπως επανειλημμένως με είχες καλέσει και σου είχα υποσχεθεί, τώρα δυστυχώς θα πρέπει να έρθω υπό διαφορετικές συνθήκες, συνθήκες πίκρας για την απουσία σου, για να τιμήσω τη μνήμη σου.

Θα είσαι πάντα ζωντανός στην καρδιά και την ψυχή μας και το πνεύμα σου θα φωτίζει τον καθημερινό αγώνα των κτηνοτρόφων συναδέλφων σου και των Κριτσώτων συγχωριανών σου.

Άνοιξη μα στου “Καθαρού”
τα ξακουσμένα μέρη
ούτε πουλί δε κελαϊδεί
μα ούτε και παίζει λέρι

Του μισεμού σου θλιβερό
ήτανε το μαντάτο
στο “Καθαρό” εντύθηκε
στα μαύρα το μιτάτο

Δε άφησες τη βέργα σου
σε όλη σου τη νιότη
Άρχοντα η του “Καθαρού”
Μανόλη θραψανιωτη

Η θλίψη και η καταχνιά
στο “Καθαρό” μεγάλη
ο κουραδάρης έφυγε
για τη ζωή την άλλη

Η προσφορά σου στα κοινά
ως μέγιστη λογάται
το όνομα σου στη Κριτσά
για πάντα θα γροικάται

Καλή αντάμωση φίλε!!!

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble