ΚΡΗΤΗ

Η UNESCO ιδρύει έδρα στην Κρήτη

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης ανακοίνωσε επίσημα την ίδρυση, ύστερα από επιτυχή διεκδίκηση, της έδρας UNESCO στο επιστημονικό αντικείμενο «Solid Earth Physics and Geohazards Risk Reduction».

Η UNESCO ιδρύει έδρα στην Κρήτη 1

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση κάτοχος της έδρας είναι ο «διεθνώς καταξιωμένο Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και Διευθυντή του Εργαστηρίου Γεωφυσικής και Σεισμολογίας, της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Δρ. Φίλιππος Βαλλιανάτος».

«Το επίτευγμα αυτό προσδίδει στο Ίδρυμα και ιδιαίτερα στον κάτοχο της έδρας ένα προωθημένο εφαλτήριο αδιαμφισβήτητης αξίας και παγκόσμιας εμβέλειας, ώστε να υπηρετήσει με αυξημένο σθένος, συνέπεια και αφοσίωση την έρευνα και την εκπαίδευση στο επιστημονικό πεδίο της έδρας, προσφέροντας πολυεπίπεδα στην κοινωνία και ιδιαίτερα τις νέες γενιές.

Η UNESCO ιδρύει έδρα στην Κρήτη 2

Στο πνεύμα αυτό το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός στις δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο της έδρας UNESCO “Solid Earth Physics and Geohazards Risk Reduction”»Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close