Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΤροχαίο στη Γαύδο | Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν στο αίμα του οδηγού

Τροχαίο στη Γαύδο | Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν στο αίμα του οδηγού

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων: Ποιες ουσίες εντοπίστηκαν στο αίμα του 40χρονου – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας

Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν στο αίμα του 40χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Γαύδο με τραγικό απολογισμό τον θάνατο της 28χρονης Κορίνας.

mechanical adv 2021

Ο 40χρονος υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες είναι ξεκάθαρες ως προς την ύπαρξη μεταβολιτών που προέρχονται από ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του, τόσο κανναβιδοειδών, όσο και άλλων ουσιών που παραπέμπουν σε ναρκωτικά χάπια, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το zarpanews.gr.

apostolakis adv 2

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, με βεβαιότητα φάνηκε η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό, για τον οποίο λέει ότι ήταν πολυτοξικομανής. Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι ήταν σαφώς ανίκανος να οδηγήσει ορθά το αυτοκίνητο, πόσο μάλλον να έχει την δυνατότητα αναρρίχησης μετά την πτώση στο γκρεμό, αν αναλογιστεί κανείς, όπως είπε ο κ. Σκαμπαρδώνης, τις ναρκωτικές ουσίες, το αγύμναστο σώμα του και την δύσκολη κλίση που δυσκόλεψε ακόμα και τους πυροσβέστες.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου 

Δείτε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

%CF%84%CE%BF%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble