ΚΡΗΤΗ

Τροχαίο στη Γαύδο | Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν στο αίμα του οδηγούΤα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων: Ποιες ουσίες εντοπίστηκαν στο αίμα του 40χρονου – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας

Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν στο αίμα του 40χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Γαύδο με τραγικό απολογισμό τον θάνατο της 28χρονης Κορίνας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο 40χρονος υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες είναι ξεκάθαρες ως προς την ύπαρξη μεταβολιτών που προέρχονται από ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του, τόσο κανναβιδοειδών, όσο και άλλων ουσιών που παραπέμπουν σε ναρκωτικά χάπια, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το zarpanews.gr.

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, με βεβαιότητα φάνηκε η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό, για τον οποίο λέει ότι ήταν πολυτοξικομανής. Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι ήταν σαφώς ανίκανος να οδηγήσει ορθά το αυτοκίνητο, πόσο μάλλον να έχει την δυνατότητα αναρρίχησης μετά την πτώση στο γκρεμό, αν αναλογιστεί κανείς, όπως είπε ο κ. Σκαμπαρδώνης, τις ναρκωτικές ουσίες, το αγύμναστο σώμα του και την δύσκολη κλίση που δυσκόλεψε ακόμα και τους πυροσβέστες.

swell adv 2021

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου 

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Δείτε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

%CF%84%CE%BF%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83


Σχετικά άρθρα

Back to top button