ΚΡΗΤΗ

Γλύμματα: Τροχαίο ατύχημα στο 1ο χιλ. Αγιου Νικολάου – Κριτσάς | Η άλλη άποψηΠριν από λίγο σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Γλύμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες δυο ΙΧ συγκρούστηκαν, ευτυχώς χωρίς θύματα.

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό ανέφεραν πως το ένα ΙΧ με κατεύθυνση προς Αγιο Νικόλαο επιχείρησε προσπέραση και το δεύτερο αυτοκίνητο βγαίνοντας από γνωστό κατάστημα λίγο ποιο κάτω από το LIDL του έκοψε τον δρόμο, με αποτέλεσμα να σημειωθεί τροχαίο ατύχημα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές. Οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους. Να σημειωθεί πώς στο σημείο υπάρχει διπλή διαχωριστική γραμμή.

Η άποψη των εμπλεκόμενων

«Είχαμε κατεύθυνση προς Λίντλ και θέλαμε να στριψουμε αριστερά, ακριβώς πίσω μας ειχαμε μια μπετονιέρα και πίσω από την μπετονιέρα ένας κύριος με τζιπ καθώς κόβουμε για να στριψουμε αριστερά κόβει αντίστοιχα και η μπετονιέρα και ο κύριος πίσω από την μπετονιέρα αποφασίζει να κάνει προσπέραση και ετσι έγινε το ατύχημα.

Και επίσης ο κύριος ήταν πιωμένος το παραδέχτηκε και του έγινε και αλκοτέστ.»

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close