ΚΡΗΤΗ

ΤΟΕΒ, Μανώλης Καμπανός | Δεν υπάρχει ενδιαφέρον, δεν έγιναν εκλογές!

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μεραμβέλλου κος Μανόλης Καμπανός, τονίζει στο CNA News πως ενώ έγιναν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τις εκλογές, δυστυχώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον για συμμετοχή σε αυτές.

«Έγινε η διαδικασία κανονικά, προκηρύξαμε εκλογές, το δημοσιεύσαμε. Έληξε η προθεσμία 30 Ιουλίου και δεν είχε υποβληθεί καμία αίτηση ενδιαφερομένου για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Την Κυριακή θα γινόταν κανονικά η εκλογική διαδικασία, αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον και ανταπόκριση από κανένα μας», μας δήλωσε ο κ. Καμπανός, προσθέτοντας πως ούτε ο ίδιος σαν πρόεδρος εκδήλωσε ενδιαφέρον, διότι δεν υπάρχει κανένα νόημα να είναι ο μοναδικός υποψήφιος σε μια εκλογική διαδικασία που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Το καταστατικό προβλέπει ότι εφόσον δεν γίνουν εκλογές, μπορεί ο Περιφερειάρχης να προτείνει και να διορίσει άτομα ή και να διοικηθεί ο Οργανισμός από υπαλλήλους.», τονίζει ο κ. Καμπανός, υπενθυμίζοντας πως η θητεία τελειώνει στις5 Οκτωβρίου.

toev mirabello

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button