ΚΡΗΤΗ

Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου οι πρώτες ανακοινώσεις για τον ΒΟΑΚ

Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις για την πορεία και το σχεδιασμό του μεγάλου έργου για την Κρήτη, τον Βόρειο Οδικό Άξονα από την ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών που θα βρεθεί στην Κρήτη με στόχο να υπάρξουν ανακοινώσεις για την πορεία υλοποίησης του έργου.

Τα παραπάνω επεσήμανε, στον απόηχο τον εκδηλώσεων για της Εθνικής επετείου στο Ρέθυμνο, ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης.

caffeine adv2020b

Ο κος Κεφαλογιάννης υπογράμμισε πως οι διαδικασίες για τον ΒΟΑΚ έχουν προχωρήσει, ενώ τόνισε πως ήδη προχωρούν οι μελέτες για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας που αναμένεται να ανακοινωθούν αναλυτικά τον Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα ο ίδιος τόνισε:

neratzoulis neo

«Το επόμενο διάστημα με τον Υπουργό τον κο Καραμανλή σκοπεύουμε να κατέβουμε στην Κρήτη, ακριβώς για να μπορέσουμε να πούμε προς τον Κρητικό λαό το σχέδιο το οποίο υπάρχει για την ανάπτυξη του Βόρειου Οδικού Άξονα .

Όπως έχουμε πει δυστυχώς η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα τα τελευταία χρόνια παρά τις δημόσιες εξαγγελίες της. Εμείς στους τρεις μήνες τους οποίους έχουμε την χαρά να βρισκόμαστε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχουμε προχωρήσει πάρα πολλές από τις διαδικασίες.

Πέρα από το μεγάλο έργο του Βόρειου Οδικού Άξονα, προχωρούν και οι μελέτες και σε λίγο θα έχουμε και την προκήρυξη τω έργων σε ό,τι αφορά τις παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας σε διάφορα τμήματα του δρόμου και το επόμενο διάστημα θα είμαστε απόλυτα συγκεκριμένοι σε ό,τι αφορά την πορεία του μεγάλου έργου».

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button