ΚΡΗΤΗ

Το ΙΙΕΚ Kappa Studies θα σερβίρει λαχταριστούς λουκουμάδες στον Αγιο Νικόλαο (voice)Οι πιο νόστιμοι, ζεστοί και λαχταριστοί λουκουμάδες της χρονιάς θα σερβιριστούν δωρεάν σε όλη την Κρήτη και θα «ταξιδέψουν» τους Κρητικούς σε μαγικές γεύσεις.

Και αυτό χάρη στο ΙΕΚ Kappa Studies για 7η συνεχή χρονιά, το οποίο και διοργανώνει τη μεγάλη παγκρήτια εκδήλωση «Λουκουμάδες σε όλη την Κρήτη», το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πάνω από 1.000.000 λουκουμάδες, θα διατεθούν δωρεάν από τους σπουδαστές της Kappa Studies σε όλους τους Κρητικούς, προς τιμήν του Αγίου Ανδρέα του τρυποτηγανά.

Σε τρία κομβικά σημεία στο Ηράκλειο, Πλατεία Ελευθερίας, Πλατεία Κορνάρου και Λότζια, οι σπουδαστές της Kappa Studies, θα προσφέρουν δωρεάν ζεστούς λουκουμάδες, με την παραδοσιακή συνταγή και φυσικά μέλι και σουσάμι.

Λουκουμάδες θα διατεθούν δωρεάν στα Χανιά, έξω από τη Δημοτική Αγορά, στο Ρέθυμνο, μπροστά από το Δημαρχείο, στην Αγία Βαρβάρα, στις Μοίρες, στο Αρκαλοχώρι, στο Καστέλλι, στον Άγιο Νικόλαο στην κεντρική πλατεία, και στην Ιεράπετρα.

Περισσότεροι από 360 σπουδαστές της Kappa Studies, θα γιορτάσουν μαζί με χιλιάδες Κρητικούς τον Άγιο Ανδρέα τον τρυποτηγανά σε μία εκδήλωση που έγινε σταθμός, ενώνοντας γευστικά όλους τους νομούς της Κρήτης μας.

Η αγκαλιά της Kappa Studies χωράει όλη την Κρήτη…

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close