Σάββατο, 12 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΤο Ιδρυμα Λάτση συνεχίζει την στήριξη του στην Ι.Μ.Κισάμου & Σελίνου

Το Ιδρυμα Λάτση συνεχίζει την στήριξη του στην Ι.Μ.Κισάμου & Σελίνου

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση» συνεχίζει, έμπρακτα και ουσιαστικά, να στηρίζει το προνοιακό και κοινωνικό έργο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

Ανταποκρινόμενο σε αίτημα του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, Προέδρου Δ.Σ. του Αννουσάκειου Ιδρύματος, προσέφερε μεγάλο αριθμό αντιγριπικών εμβολίων και εμβολίων πνευμονιοκοκκικής νόσου, για την κάλυψη των αναγκών όλων των ενοίκων και των τροφίμων του Αννουσάκειου Ιδρύματος ως επίσης και μεγάλες ποσότητες προστατευτικού ιματισμού μίας χρήσης (προστατευτικές νοσηλευτικές ρόμπες) για τις ανάγκες του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του Ιδρύματος.

mechanical adv 2021

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αννουσάκειου,
δήλωσε: «Στους ανατρεπτικούς και απρόβλεπτους καιρούς μας όπου όχι μόνον ο τόπος μας και οι άνθρωποι του αλλά η ανθρωπότητα στο σύνολο της βιώνει τραυματικές εμπειρίες που θα την σημαδέψουν για τις επόμενες δεκαετίες, Κοινωφελείς Φορείς και Ιδρύματα απλώνουν δίκτυ προστασίας στις κοινωνίες.

apostolakis adv 2

Ξεχωριστή θέση στον χορό της προσφοράς και της αλληλεγγύης κατέχει το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση». Ευγνώμονες οι ευχαριστίες μας προς του ιθύνοντες του Ιδρύματος καθώς, στα καιρούς αιτήματα μας, τείνουν ευήκοα ώτα και, ως σύγχρονοι κυρηναίοι, αίρουν τις αγωνίες μας και ανταποκρίνονται εις τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ι. Μητροπόλεως μας ως και όπου αλλού χρειαστεί. Είναι εγνωσμένη εξ΄ άλλου και διαχρονική, ανά το Πανελλήνιο, η κοινωνική ευαισθησία και η ανιδιοτελής προσφορά του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση».

Καρδιακά τους ευχαριστούμε και ευχόμεθα το φωτεινό αυτό παράδειγμα να αποτελέσει υπογραμμό και έναυσμα και για άλλους Φορείς και Ιδρύματα, για την εδραίωση της αλληλεγγύης και αρωγής σε προνοιακές δομές και δράσεις που συμβάλλουν στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού μας. Πλούσια η ευλογία του Θεού στο καταξιωμένο ήδη και πλουσιοπάροχο ανθρωπιστικό του έργο.-

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-