ΚΡΗΤΗ

Καρχιμάκης: Απαξίωση – Το δικαστικό μέγαρο Νεαπόλεως εξαιρείται από τις ανακαινίσεις!Μία πολύ σοβαρή καταγγελία η οποία έφτασε στο CNA News, αποδεικνύει για μία ακόμα φορά, την απαξίωση που δείχνουν οι κυβερνώντες στο Λασίθι και στις υποδομές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, με πρότασή του, προωθείται η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός των δικαστικών Μεγάρων των νόμων Χανίων και Ρεθύμνης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το δικαστικό Μέγαρο Νεαπόλεως στον νομό Λασιθίου είναι εκτός των προτάσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι θεσμικοί εκπροσωποι του νομού Λασιθίου, απαιτείται, άμεσα να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να ενεργήσουν στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της άδικης αυτής εξαίρεσης του  Νομού Λασιθίου.

swell adv 2021


Μιχάλης Καρχιμάκης

Πρώην υπουργός κ Βουλευτής
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΉΣ

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button