ΚΡΗΤΗ

Το CNA.GR αρωγός στην προβολή της Σπιναλόγκα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη (videos)

Στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης στο κανάλι του Alpha στην προβολή και την προώθηση της πόλης του Αγίου Νικολάου, η ομάδα του CNA.GR έδωσε για ακόμα μία φορά το στίγμα της για την καλή δουλειά που δημιουργεί και δίνει στο κοινό να απολαύσει μέσα από μοναδικά καλλιτεχνικά βίντεο που δημιουργεί.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη» και το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη:

caffeine adv2020b

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Φεβρουάριο του 2019 τα τρία αδέρφια Βαρνακιώτη (Αννα, Γιάννης και Γιώργος) δημιούργησαν ένα βίντεο για την Σπιναλόγκα που προβλήθηκε από τα μεγαλύτερα ελληνικά site της Ελλάδας, μερικά από τα οποία είναι το Πρώτο Θέμα, iEfimerida, Newsbomb, κ.ά. αλλά και από πολλά πρόσωπα της ελληνικής ShowBiz.

neratzoulis neo

Όπως αναφέρουμε και στα credits του βίντεο «Πίσω από το project της Σπιναλόγκας, βρίσκονται αρκετοί άνθρωποι με τους οποίους ήρθαμε πρώτη φορά σε επαφή και μας βοήθησαν, με τον δικό τους τρόπο να πετύχουμε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα χωρίς να έχουν σκοπό και οι ίδιοι το κέρδος, παρά μόνο την αγάπη τους για τον τόπο».

Το πιο σημαντικό απ’ όλα ήταν αυτό… οι απλοί άνθρωποι προσφέρουν πολλά περισσότερα από κάποιους άλλους που απαξίωσαν από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή με τον τρόπο τους, την προσπάθεια μας για την προβολή του τόπου μας διότι η ταμπέλα μας δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαντάζονται. Είναι πολύ μεγαλύτερη…

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της Σπιναλόγκας από την ομάδα του CNA.GR:

 

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button