ΚΡΗΤΗ

Την πυραυλάκατο «Μαριδάκης» επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Επίσκεψη στην πυραυλάκατο “Πλωτάρχης Μαριδάκης” του Πολεμικού Ναυτικού, πραγματοποίησε σήμερα 17/5, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου κ. Γιάννη Μελισσουργάκη και τον Υπολιμενάρχη Αγίου Νικολάου – πλωτάρχη  κ. Γεώργιο Αγγελάκη.

Τον Δήμαρχο, υποδέχθηκαν ο κυβερνήτης του πλοίου – Πλωτάρχης κ. Αναστάσιος Λεονταράκης, ο Πλωτάρχης Γεώργιος Μίχος και ο Υποπλοίαρχος κ. Παναγιώτης Γουρνάκης, όπου μετά από μια σύντομη συζήτηση αναφορικά με την επίσκεψη του πλοίου στο λιμάνι της πόλης, έγινε εθιμοτυπική ανταλλαγή δώρων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ευχόμενος καλά ταξίδια στο πλήρωμα της πυραυλακάτου, δήλωσε : “ Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, για την διακριτική παρουσία του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος στις ακτές μας. Το γεγονός αυτό, μας προσφέρει αν μη τι άλλο το αίσθημα της ασφάλειας που θα πρέπει να διακατέχει τόσο εμάς , όσο και τους επισκέπτες της περιοχής ! Ευχαριστούμε θερμά όλους για την πολύτιμη προσφορά τους, στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων της χώρας”.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button