ΚΡΗΤΗ

Ιδρυση τμήματος επιχειρηματικότητας σχεδιάζει η Περιφέρεια Κρήτης

«Μέσα στη Νέα Προγραμματική Περίοδο μέχρι το 2027 η Περιφέρεια, με την ίδρυση Τμήματος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, θα δώσει προωθήσει δράσεις επιχειρηματικότητας και καινοτομίας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Κρήτης και τους επιχειρηματίες του νησιού».

Αυτό τόνισε από τα Χανιά ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης Από το «2ο Chania Business forum».

neratzoulis neo

Το φόρουμ διοργανώνεται  στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο παλιό λιμάνι από το Επιμελητήριο Χανίων και καταγράφει τη συμμετοχή διακεκριμένων εισηγητών. Σκοπός του Forum να τοποθετηθούν τα Χανιά και συνολικά η Κρήτη, στην θέση που τους αξίζει στον επιχειρηματικό χάρτη, συγκεντρώνοντας προσωπικότητες του επιχειρείν, με μεγάλη εμβέλεια, από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

«οι επιχειρηματίες της Κρήτης, όλοι εσείς οι άνθρωποι της ιδιωτικής οικονομίας παραμένετε στην πρώτη γραμμή της κοινής μας προσπάθειας», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφερόμενος στις συνέργειες που αναπτύσσονται στο νησί και οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα.

bakaliko lagos

Παράλληλα, ο κ. Αρναουτάκης υπογράμμισε πως στον τομέα του τουρισμού η αύξηση που έχει καταγράφει τα τελευταία χρόνια η Κρήτη είναι πολύ υψηλή, αλλά παρά την επιμήκυνση στην αρχή και το τέλος της σεζόν, ο στόχος για δωδεκάμηνο τουρισμό παραμένει όπως και η διαρκής προσπάθεια όλων για ποιοτικές υπηρεσίες παντού και αύξηση των κορυφαίων τουριστικών υποδομών.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button