Macrame-Voulisma
Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Ποτηράκι

BOX Cafe

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Τι συμβαίνει στο πολύπαθο δημοτικό διαμέρισμα Βραχασίου (του Απ. Κυβερνητάκη)

GMG

SKALA

LE DELICE ΣΕΡΓΙΑΝΙ Kosa

Παρακολουθώ με αγωνία τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας και οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι απογοητευμένος. Μετά από το χρόνιο αντικαποδιστριακό αγώνα που στη διάρκειά του δεν έγινε κανένα έργο περάσαμε στην αυτόνομη Κοινότητα Βραχασίου που κάτι έγινε (δίκτυα ύδρευσης πλακοστρώσεις σε Βραχάσι και Μίλατο επέκταση κοιμητηρίου Βραχασίου κλπ).

Μετά ήρθε το χάος. Από τον Καλλικρατικό Δήμο Αγίου Νικολάου την πρώτη τετραετία δεν έγινε απολύτως τίποτε. Τώρα βλέπω αηδιασμένος τη γνωστή παρέα της Μιλάτου (άσχετη με τον τουρισμό καθ ότι τα μέλη της είναι η κρατικοδίαιτοι Η ελεύθεροι επαγγελματίες εκτός τουρισμού) να προσπαθούν να διαλύσουν το μοναδικό υγιές Τμήμα της οικονομίας που λέγεται Τουρισμός με καταγγελίες που δεν ενδιαφέρουν κανένα και εν γένει ενέργειες που βλάπτουν τον τουρισμό.

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Υπενθυμίζω ότι στο παρελθόν η ίδια παρέα είχε δηλώσει χωρίς ντροπή στο νομαρχιακό συμβούλιο ότι το ένα και μοναδικό ξενοδοχείο της Μιλάτου είναι “Οικονομική κατάρα της περιοχής” . Αν το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον είναι τόσο πραγματικό όσο θέλουν να το παρουσιάσουν τους ενημερώνω (γιατί πιθανόν να μην το ξέρουν) ότι η μεγαλύτερη καταπάτηση αιγιαλού έχει γίνει στο κρατικό ξενοδοχείο Αστέρας Βουλιαγμένης και όχι στη Μίλατο και στα μικρομάγαζα Σισίου και Μιλάτου τα οποία πληρώνουν υπέρογκα πρόστιμα και με τη σημερινή οικονομική συγκυρία επιβιώνουν μόλις και μετά βίας.

Αν αυτό που επιδιώκουν εφαρμοσθεί σε όλη την έκταση των βορείων παραλιών της Κρήτης το μόνο που θα επιτευχθεί θα είναι να καταστραφεί η πολυτιμότερα Οικονομική πηγή του τόπου μας ο τουρισμός.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Δεν το καταλαβαίνουν ότι με αυτά που κάνουν κάνουν πρωτίστως ζημιά στον τόπο μας? Διευκρινίζω γιατί (πώς) με τις καταγγελτικές ενέργειές τους θα καταστρέψουν τον τουρισμό. Κλείνοντας τα μαγαζιά της τουριστικής ζώνης δεν θα εξυπηρετηθούν οι ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες με αποτέλεσμα να έλθουν την πρώτη φορά στον τόπο μας και να μην ξαναεπιστρέψουν δεύτερη .

Τα σχόλιά τους στα διάφορα ταξιδιωτικά blogs θα είναι άκρως δυσφημιστικά για την περιοχή. Ποιός επενδυτής θα επένδυε στην περιοχή έχοντας απεναντί του τους δήθεν οικολόγους οι οποίοι υποβάλλουν μήνυση σε μια τουριστικη μονάδα και μετά δέχονται εξωδικαστικό συμβιβασμό παίρνοντας 30.000 ευρώ?

Zuper Service

Αν αυτό δεν είναι εκβιασμός είναι τουλάχιστον ανήθικη πράξη από το σύλλογο της Μιλάτου. Κλείνω λέγοντας ότι ξενοδοχεία και μαγαζιά είναι αλληλένδετα . Χωρίς το ένα δεν υπάρχει το άλλο. Χωρίς αυτά δεν υπάρχει πρόοδος και ανάπτυξη της περιοχής. Με αφορμή τα παραπάνω καλώ τις αρμόδιες αρχές να επανεξετάσουν τις αποφάσεις τους .

Η τοπική κοινωνία βράζει. Ας μήν την ωθήσουν στην έκρηξη. Γνωρίζω καλά την περιοχή και τα προβλήματά της.

Κυβερνητάκης Απόστολος.
Επί 8ετία κοινοτικός σύμβουλος στην προ Καποδίστρια κοινότητα Βραχασίου
35 χρόνια επιχειρηματίας στον τουρισμό


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button