Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΘραψανιώτης | Αναφορά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές της ΑΣΤΕ

Θραψανιώτης | Αναφορά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές της ΑΣΤΕ

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Κοινή Αναφορά προς τον Υπουργό Τουρισμού κατέθεσε ο Μανόλης Θραψανιώτης, Βουλευτής Λασιθίου με τον Νεκτάριο Σαντορινιό, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δωδεκανήσου και τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στην αναφορά, την οποία συνυπογράφουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κρήτης, καταγγέλλονται τα συνεχιζόμενα προβλήματα λειτουργίας των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης, όπως μαρτυρά και η συνημμένη επιστολή των φοιτητών. Σε αυτήν τονίζεται η ολιγωρία και η έλλειψη πρωτοβουλιών εκ  μέρους του Υπουργείου για την εναρμόνισή των Σχολών με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και το πλαίσιο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με συνέπεια την υποβάθμιση του πτυχίου και των παρεχόμενων σπουδών.

mechanical adv 2021

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ σημειώνουν πως οι ΑΣΤΕ αποτελούν σημαντικές εκπαιδευτικές δομές για την κατάρτιση εξειδικευμένου στελεχιακού δυναμικού στον τουριστικό κλάδο, ο οποίος συνεισφέρει σημαντική βοήθεια στην ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών και γενικότερα στον κοινωνικό και παραγωγικό ιστό της χώρας.

apostolakis adv 2

Απαιτείται η άμεση ανταπόκριση εκ  μέρους του  Υπουργείου Τουρισμού, προκειμένου να διευθετηθούν άμεσα τα υπαρκτά προβλήματα άνισης αντιμετώπισης, τόσο στα ζητήματα φοιτητικής μέριμνας, όσο και στις συνθήκες εκπαίδευσης που οι φοιτητές των Σχολών αντιμετωπίζουν. Δεν πρέπει να αναβάλλεται άλλο π προγραμματισμός της σύνδεσης των ΑΣΤΕ με το Υπουργείο Παιδείας, έτσι ώστε να αναχαιτιστεί η εντεινόμενη υποβάθμισή τους.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble