Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΘωρακίζεται η Γαύδος με στρατιωτικό φυλάκιο

Θωρακίζεται η Γαύδος με στρατιωτικό φυλάκιο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Μεσούσης της κρίσης που έχει ξεσπάσει με φόντο την προκλητικότητα της Τουρκίας και με επίκεντρο μάλιστα μια περιοχή που βρίσκεται στο επίκεντρο της έντασης, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θωρακίζει περαιτέρω το νοτιοανατολικότερο άκρο της τη Γαύδο, με στρατιωτικό φυλάκιο.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, μηχανικοί του στρατού, όπως αποκαλύπτει απόψε η ΚΡΗΤΗ ΤV επισκέφθηκαν το ακριτικό νησί για να επιθεωρήσουν το χώρο που παραχωρεί ο Δήμος Γαύδου και βρίσκεται κοντά στο φάρο. Οι κάτοικοι πάντως του ακριτικού νησιού, όπως εξηγούν, δεν φοβούνται περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, όπως είπαν, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η παρουσία στρατιωτών όλο το χρόνο στο νησί, θα είναι μια εξέλιξη θετική, με δεδομένο ότι το χειμώνα οι κάτοικοι είναι ελάχιστοι.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με την δήμαρχο της Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη τις τελευταίες εβδομάδες και πιθανόν με γνώμονα την στάση της Τουρκίας, μετά από σχετικό αίτημα που έφτασε στη Γαύδο από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, υποδείχθηκε χώρος κοντά στο Φάρο του νησιού, ο οποίος θα μπορούσε να παραχωρηθεί από το Δήμο, για τη δημιουργία στρατιωτικού φυλακίου, σε μια ούτως ή άλλως κομβικής και γεωγραφικά τοποθεσίας για την Ανατολική Μεσόγειο και τις κινήσεις των Τούρκων.

apostolakis adv 2

Μάλιστα κλιμάκιο με μηχανικούς του στρατού επισκέφθηκε την Γαύδο το προηγούμενο διάστημα για επιθεώρηση του χώρου που παραχωρήθηκε και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις ως προς την τελική πορεία της δημιουργίας του φυλακίου.

Οι κάτοικοι της ακριτικής Γαύδου,  υποδέχονται θετικά τη δημιουργία του στρατιωτικού φυλακίου, αντιλαμβανόμενοι την κομβικής σημασίας θέση του τόπου τους.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble