ΚΡΗΤΗ

Θετικό στον κορωνοϊό νεογέννητο στο Βενιζέλειο!Με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ένα μωράκι λίγων μόλις ημερών. Το κοριτσάκι, με ήπια ευτυχώς συμπτώματα, εισήχθη σύμφωνα με την εφημερίδα «Νέα Κρήτη» στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες, θετική στον ιό βρέθηκε και η μητέρα του.

Την ίδια ώρα αγωνία επικρατεί για την 36χρονη έγκυο που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ COVID του Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Η εγκυμονούσα εμφάνισε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, με τους συγγενείς της να αγωνιούν για την πορεία της υγείας της αλλά και για το μωρό που κυοφορεί.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button