Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΘεραπευτήριο Λασιθίου | Το ΚΚΠΠΚ ανακοινώνει προσλήψεις

Θεραπευτήριο Λασιθίου | Το ΚΚΠΠΚ ανακοινώνει προσλήψεις

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για το Παράρτημα ΑΜΕΑ Λασιθίου, ενημερώνουμε για τα εξής σχετικά με τις προσλήψεις και την υφιστάμενη κατάσταση του προσωπικού:

Kατόπιν των άμεσων ενεργειών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και της αρμόδιας Υφυπουργού κ. Δόμνας Μιχαηλίδου, προσελήφθησαν πεντακόσια (500) άτομα ως έκτακτο επικουρικό προσωπικό COVID-19 για το σύνολο των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας ανά την Ελλάδα σε κρίσιμες ειδικότητες όπως νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, προσωπικό εστίασης, βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό και κοινωνικοί επιμελητές, με στόχο την θωράκιση των κλειστών δομών έναντι της πανδημίας. Ειδικότερα, δυνάμει των ανωτέρω, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης προκήρυξε και προσέλαβε σαράντα δύο (42) θέσεις, εκ των οποίων οι εννέα (9) στο ΑΜΕΑ Λασιθίου. Το έκτακτο προσωπικό COVID-19 έχει λάβει παράταση έως τις 30.09.2021 σύμφωνα με το ν. 4790/2021.

mechanical adv 2021

Αξίζει να σημειωθεί δε, ότι στο ΑΜΕΑ Λασιθίου επαναπροκηρύσσεται κατ’ επανάληψη θέση ΤΕ Νοσηλευτικής, η οποία μένει κενή μέχρι σήμερα λόγω έλλειψης υποψηφίων.

apostolakis adv 2

Εκτός των ανωτέρω, στο ΑΜΕΑ Λασιθίου υπηρετούν, επιπλέον του μόνιμου προσωπικού και του έκτακτου επικουρικού προσωπικού COVID-19, δεκατέσσερα (14) άτομα με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Αυτές οι συμβάσεις του επικουρικού προσωπικού παρατάθηκαν έως τη δημοσίευση του διορισμού των επιτυχόντων των οριστικών πινάκων της με αρ. 7Κ/2019 Προκήρυξης του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δίδεται παράταση στο κοινωφελές πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά 36.500 εργαζόμενους.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να αναλάβουν υπηρεσία στις δομές του Κ.Κ.Π.Π.Κ. μόνιμοι και επικουρικοί υπάλληλοι ως εξής:

α) Με την προκήρυξη 7Κ/2019 ανακοινώθηκε η πρόσληψη σαράντα πέντε (45) μονίμων υπαλλήλων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, εκ των οποίων οι δεκατρείς (13) στο ΑΜΕΑ Λασιθίου. Αναφορικά με την ως άνω προκήρυξη έχουν ήδη εκδοθεί οριστικοί πίνακες για κάποιες κατηγορίες θέσεων, με τα οριστικά αποτελέσματα να αναμένονται για το σύνολο των κατηγοριών το προσεχές χρονικό διάστημα.

β) Τον Μάρτιο 2021 το Κ.Κ.Π.Π.Κ. προκήρυξε εξήντα (60) θέσεις επικουρικού προσωπικού, εκ των οποίων οι δώδεκα (12) στο ΑΜΕΑ Λασιθίου, η πρόληψη των οποίων ολοκληρώνεται εντός των ημερών.

Συγκεντρωτικά, το αμέσως προσεχές διάστημα το Παράρτημα ΑΜΕΑ Λασιθίου, πέραν των 24 ατόμων των οποίων οι συμβάσεις παρατάθηκαν με τα παραπάνω καθεστώτα, ενισχύεται με 25 ακόμη υπαλλήλους, μόνιμο και επικουρικό προσωπικό. Οι δημόσιες προνοιακές δομές εν μέσω πανδημίας βρέθηκαν στελεχωμένες περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο την τελευταία δεκαετία

Σημαντικό δε, είναι να τονιστεί πως μείζονος σημασίας για την μη αδρανοποίηση του προσωπικού εν μέσω πανδημίας, και πρωτίστως για την διασφάλιση της ζωής και της υγείας των περιθαλπόμενων και του προσωπικού είναι η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων και των μέτρων προστασίας από τον SARS-CoV-2 από τους εργαζομένους των δομών, η συμμετοχή των εργαζομένων στον εμβολιασμό καθώς και η ορθή κατανομή του υφιστάμενου προσωπικού από τους υπευθύνους τμημάτων και την Διεύθυνση του κάθε Παραρτήματος.

Η Διοίκηση του Κ.Κ.Π.Π.Κ.,σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση καθ’όλη την περίοδο της πανδημίας για την θωράκιση των δομών μέσω προσλήψεων προσωπικού, εκπαίδευσης και συνεχούς ευαισθητοποίησης του προσωπικού για την προστασία του ευαίσθητου ωφελούμενου πληθυσμού και κάθε απαραίτητης ενέργειας για την διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των δομών του.

H ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΠΠΚ

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble