ΚΡΗΤΗ

Θα εκπονηθεί μελέτη για το Κέντρο Αποκατάστασης στη Νεάπολη Λασιθίου

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, μαζί με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, τους Περιφερειακούς Συμβούλους Μαρία Βάρδα και Μανώλη Κλώντζα και τεχνικό κλιμάκιο της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησαν σύσκεψη σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2017 με τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Νεάπολης κο Νίκο Παντιέρα.

Στη σύσκεψη επίσης συμμετείχαν η κα Άρτεμης Σπανάκη, πολιτικός μηχανικός της ΔΥΠΕ, ο Γ. Καλλιντέρης, Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και ο κος Χουρδάκης από τους φίλους του παιδιού της Κρήτης.

caffeine adv2020b

Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να εξουσιοδοτήσει την Περιφέρεια Κρήτης να εκπονήσει τη μελέτη για το Κέντρο Αποκατάστασης στη Νεάπολη, ο Περιφερειάρχης όρισε ομάδα εργασίας που αποτελείται από μηχανικούς της Περιφέρειας Κρήτης, με σκοπό να προκηρυχθεί η μελέτη του έργου.

Το τεχνικό κλιμάκιο της Π.Κ. ενημέρωσε τους φορείς για τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι τώρα και για το σχεδιασμό της διαδικασίας που θα ακολουθήσει.

neratzoulis neo

Η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε «Η παρουσία πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων στη Νεάπολη σήμερα αποδεικνύει το καλό πνεύμα συνεργασίας και το ενδιαφέρον όλων για την προώθηση του πολύ σημαντικού αυτού έργου για την Νεάπολη. Ιδιαίτερα δείχνει την απόφαση του Περιφερειάρχη να στηρίξει το έργο όπως και στο παρελθόν έχει δεσμευτεί».

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button