Δευτέρα, 14 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΘα εκπονηθεί μελέτη για το Κέντρο Αποκατάστασης στη Νεάπολη Λασιθίου

Θα εκπονηθεί μελέτη για το Κέντρο Αποκατάστασης στη Νεάπολη Λασιθίου

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, μαζί με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, τους Περιφερειακούς Συμβούλους Μαρία Βάρδα και Μανώλη Κλώντζα και τεχνικό κλιμάκιο της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησαν σύσκεψη σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2017 με τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Νεάπολης κο Νίκο Παντιέρα.

Στη σύσκεψη επίσης συμμετείχαν η κα Άρτεμης Σπανάκη, πολιτικός μηχανικός της ΔΥΠΕ, ο Γ. Καλλιντέρης, Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και ο κος Χουρδάκης από τους φίλους του παιδιού της Κρήτης.

mechanical adv 2021

Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να εξουσιοδοτήσει την Περιφέρεια Κρήτης να εκπονήσει τη μελέτη για το Κέντρο Αποκατάστασης στη Νεάπολη, ο Περιφερειάρχης όρισε ομάδα εργασίας που αποτελείται από μηχανικούς της Περιφέρειας Κρήτης, με σκοπό να προκηρυχθεί η μελέτη του έργου.

apostolakis adv 2

Το τεχνικό κλιμάκιο της Π.Κ. ενημέρωσε τους φορείς για τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι τώρα και για το σχεδιασμό της διαδικασίας που θα ακολουθήσει.

Η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε «Η παρουσία πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων στη Νεάπολη σήμερα αποδεικνύει το καλό πνεύμα συνεργασίας και το ενδιαφέρον όλων για την προώθηση του πολύ σημαντικού αυτού έργου για την Νεάπολη. Ιδιαίτερα δείχνει την απόφαση του Περιφερειάρχη να στηρίξει το έργο όπως και στο παρελθόν έχει δεσμευτεί».

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-