ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Τέλος στην ανεξέλεγκτη διανομή φυλλαδίων“Φρένο” στην ανεξέλεγκτη διανομή φυλλαδίων επιχειρεί να βάλει ο Δήμος Αγίου Νικολάου, εφαρμόζοντας τον κανονισμό της υπηρεσίας καθαριότητας, στην προσπάθεια που καταβάλλει για τον περιορισμό της ρύπανσης από διαφημιστικά φυλλάδια που διανέμονται σε όλη την πόλη και ένας μεγάλος αριθμός τους καταλήγει στα πεζοδρόμια και τους δρόμους.

Ειδικότερα όπως έκανε γνωστό, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιώργος Βάρδας, σήμερα (23/7), διαπιστώνοντας ότι οι δρόμοι της πόλης είχαν γεμίσει από διαφημιστικά φυλλάδια, επεβλήθη πρόστιμο σε μεγάλη αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ, σύμφωνα με τον υφιστάμενο κανονισμό, ενώ όπως ο ίδιος δήλωσε, άμεσα αναμένεται να υπάρξει αναμόρφωση των προβλεπομένων προστίμων προκειμένου να σταματήσει η ανεξέλεγκτη διανομή τους και η άσκοπη ρύπανση.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button