ΚΡΗΤΗ

Τεχνίτες από την Γερμανία επισκέφθηκαν τον Αγιο ΝικόλαοΤεχνίτες απο την Γερμανία που επισκέπτονται πόλεις του κόσμου, υποστηρίζοντας μια παράδοση οκτακοσίων ετών, που θέλει τους νέους τεχνίτες μετά την μαθητεία τους να βρίσκονται για τουλάχιστον τρία χρόνια, μακριά από την πατρίδα τους, επισκέφθηκαν χθες (3/12) τον Δήμο Αγίου Νικολάου και είχαν συνάντηση με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Χάρη Αλεξάκη.

Όπως έκαναν γνωστό, η περιοδεία τους, είναι εθελοντική, ταξιδεύουν και δουλεύουν σε διάφορα μέρη και εταιρείες, προκειμένου να βελτιώσουν τις ικανότητες τους, να εξελιχθούν προσωπικά και να συμβάλλουν στην επαγγελματική τους πρόοδο, μέσα από τις εμπειρίες που αποκτούν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μάλιστα κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, δεν επιτρέπεται να πλησιάσουν τον τόπο καταγωγής τους, περισσότερο από πενήντα χιλιόμετρα.

Η περιοδεία, όπως διευκρίνησαν, δεν έχει ούτε θρησκευτικά, ούτε πολιτικά κίνητρα, ενώ τα ρούχα που φορούν αποτελούν μέρος και σύμβολο  της.

swell adv 2021

Η συγκεκριμένη δράση είναι εγγεγραμμένη, ώς άυλη παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά της  UNESCO, ενώ όπως έγινε γνωστό,  σε βιβλίο που έχουν μαζί τους, συγκεντρώνουν τις σφραγίδες των υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου και του σήματος της πόλης που επισκέπτονται, ως αποδεικτικό του ταξιδιού τους.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button