Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας | Απόγνωση και αγωνία για τους δασικούς χάρτες

ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας | Απόγνωση και αγωνία για τους δασικούς χάρτες

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο ακύρωσε το έργο της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που είχε ξεκινήσει την ανάρτηση των δασικών χαρτών και αντιμετώπισε πολλά χρόνια προβλήματα της ελληνικής υπαίθρου, αλλά δημιούργησε ένα χάος που ταλαιπωρεί τους πολίτες και μάλιστα σε μία περίοδο που η πανδημία δημιουργεί πολλούς περιορισμούς.

Παρά την καθυστέρηση 40 χρόνων, κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ η ανάρτηση των δασικών χαρτών έφτασε από το 0,8% του 2014 στο 55%, ενώ για το υπόλοιπο 45% είχαν προγραμματιστεί όλες οι μελέτες ώστε να ολοκληρωθεί η κύρωση μέχρι το τέλος του 2020. Με πληθώρα νομοθετημάτων αντιμετωπίστηκαν πολλά από τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν για δεκαετίες στην ελληνική ύπαιθρο και  δεν έχουν περιληφθεί στις νέες αναρτήσεις.

mechanical adv 2021

Η κατάθεση των «νέων» δασικών χαρτών προκαλεί έντονες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις σε όλη την Κρήτη και αλλού, με κύριο αίτημα τη διόρθωσή τους, καθώς η το αποτέλεσμα της εφαρμογής τους θα είναι η στέρηση της γης από τους πραγματικούς παραγωγούς.

apostolakis adv 2

Η κυνική και άδικη κυβέρνηση Μητσοτάκη οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και οι οργανώσεις του στην Κρήτη θα στηρίξουν το δίκαιο αγώνα της τοπικής κοινωνίας για την υπεράσπιση του κράτους δικαίου και των δικαιωμάτων των πολιτών και δεν θα επιτρέψουν τα παιχνίδια λίγων εις βάρος των περιουσιών και της τοπικής ανάπτυξης.

Την Κυριακή 11/4, στην Ιεράπετρα, στηρίζουμε την συμβολική κινητοποίηση των παραγωγικών φορέων της πόλης μας και του Λασιθίου.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble