Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣυντονίζουν τις δράσεις τους ΟΑΚ και δήμος Οροπεδίου Λασιθίου

Συντονίζουν τις δράσεις τους ΟΑΚ και δήμος Οροπεδίου Λασιθίου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Συνεργασία μέσω τηλεδιάσκεψης είχε νωρίς το βράδυ της Τρίτης 24/11/2020 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου κ. Ιωάννη Στεφανάκη , τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ιωάννη Γουλιδάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου. Από πλευράς Ο.Α.Κ. στην σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών Έργων, κ.  Βαγγέλης Μαμαγκάκης και ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων, κ. Γιώργος Αγαπάκης.

Στην διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν οι προτεραιότητες, προκειμένου η περιοχή  του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου που επλήγη από τα έντονα φαινόμενα της πρόσφατης θεομηνίας , να «θωρακιστεί» για την χειμερινή περίοδο.

mechanical adv 2021

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θυρόφραγμα της σήραγγας στο Οροπέδιο Λασιθίου που οδηγεί στο φράγμα Αποσελέμη αλλά και σε μια σειρά από άλλα «σημεία αναφοράς» στην ευρύτερη περιοχή, στα οποία επιβάλλεται να δοθεί προσοχή.

apostolakis adv 2

Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου – Τμήμα ΠΣΕΑ –  και Αντιπεριφέρεια Λασιθίου, κατέθεσαν τις προτάσεις τους για κοινές δράσεις αλλά και στενή μεταξύ τους συνεργασία, προκειμένου η περιοχή «ν’ αντέξει» απέναντι στα έντονα φαινόμενα.

«Είχαμε μια παραγωγική συνεργασία με το σύμπλεγμα των αρμόδιων φορέων και  υπηρεσιών, προκειμένου να προχωρήσουμε από κοινού, σε προληπτικές παρεμβάσεις έτσι ώστε η κρατική μηχανή, να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου. Πρέπει σε κάθε περίπτωση να είμαστε αποτελεσματικοί απέναντι στα φαινόμενα, τα οποία – και πρόσφατα για μια ακόμη φορά –  γίναμε μάρτυρες του τι μπορούν να προκαλέσουν. Η συνεργασία όλων μας, κρίνεται απαραίτητη και συναντήσεις όπως η σημερινή, μας βοηθούν όλους να γίνουμε περισσότερο αποτελεσματικοί εκ των προτέρων και όχι κατόπιν εορτής»  ανέφερε σε γραπτή του δήλωση μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble