ΚΡΗΤΗ

Συντονίζουν τις δράσεις τους ΟΑΚ και δήμος Οροπεδίου ΛασιθίουΣυνεργασία μέσω τηλεδιάσκεψης είχε νωρίς το βράδυ της Τρίτης 24/11/2020 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου κ. Ιωάννη Στεφανάκη , τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ιωάννη Γουλιδάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου. Από πλευράς Ο.Α.Κ. στην σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών Έργων, κ.  Βαγγέλης Μαμαγκάκης και ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων, κ. Γιώργος Αγαπάκης.

Στην διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν οι προτεραιότητες, προκειμένου η περιοχή  του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου που επλήγη από τα έντονα φαινόμενα της πρόσφατης θεομηνίας , να «θωρακιστεί» για την χειμερινή περίοδο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θυρόφραγμα της σήραγγας στο Οροπέδιο Λασιθίου που οδηγεί στο φράγμα Αποσελέμη αλλά και σε μια σειρά από άλλα «σημεία αναφοράς» στην ευρύτερη περιοχή, στα οποία επιβάλλεται να δοθεί προσοχή.

Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου – Τμήμα ΠΣΕΑ –  και Αντιπεριφέρεια Λασιθίου, κατέθεσαν τις προτάσεις τους για κοινές δράσεις αλλά και στενή μεταξύ τους συνεργασία, προκειμένου η περιοχή «ν’ αντέξει» απέναντι στα έντονα φαινόμενα.

swell adv 2021

«Είχαμε μια παραγωγική συνεργασία με το σύμπλεγμα των αρμόδιων φορέων και  υπηρεσιών, προκειμένου να προχωρήσουμε από κοινού, σε προληπτικές παρεμβάσεις έτσι ώστε η κρατική μηχανή, να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου. Πρέπει σε κάθε περίπτωση να είμαστε αποτελεσματικοί απέναντι στα φαινόμενα, τα οποία – και πρόσφατα για μια ακόμη φορά –  γίναμε μάρτυρες του τι μπορούν να προκαλέσουν. Η συνεργασία όλων μας, κρίνεται απαραίτητη και συναντήσεις όπως η σημερινή, μας βοηθούν όλους να γίνουμε περισσότερο αποτελεσματικοί εκ των προτέρων και όχι κατόπιν εορτής»  ανέφερε σε γραπτή του δήλωση μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button