ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Συνέντευξη δημάρχου στους Young LiberalsΘέματα αυτοδιοίκησης, κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα της εποχής μας, η κρίση της πανδημίας, οι νέοι και η E.E,  βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε χθες (19/6), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, στον προϊστάμενο του ελληνικού γραφείου του πολιτικού ιδρύματος Friedrich Naumann κ. Αθανάσιο Γραμμένο καθώς και στην υπεύθυνη της ομάδας των Young Liberals Greece στην Κρήτη, κ. Αμαλία Μεθυμάκη.

Με φόντο την γραφική Λίμνη του Αγίου Νικολάου, οι εκπρόσωποι των Young Liberals, έθεσαν τα ερωτήματα που είχαν προγραμματίσει στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, ενώ το πρωί του Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης διοργάνωσαν εκδήλωση για τους νέους του δήμου, με κεντρικό θέμα : “η θέση των νέων στην Ευρώπη”.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα των Ελεύθερων Νέων (Young Liberals) συγκροτήθηκαν το 2016 και αποτελούν φιλελεύθερη πολιτική νεολαία. Στις δράσεις της, περιλαμβάνονται σεμινάρια, εργαστήρια (LibLabs) επιχειρηματικότητας, πολιτικές ομιλίες και εκπαιδευτικές αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέλη της ομάδας έχουν συμμετάσχει σε πανευρωπαϊκά συνέδρια και έχουν εκθέσει τους ελληνικούς προβληματισμούς, σε μια σειρά θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος. Είναι μέλη του LYMEC, της ομοσπονδίας φιλελεύθερων νεολαιών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που είναι συνδεμένο με το European Liberals Forum και την “Renew Europe”, την τρίτη μεγαλύτερη ομάδα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

swell adv 2021

Στην παραπάνω συνάντηση, συμμετείχαν επίσης, τα μέλη της ομάδας Aret Demirci και Ελευθέριος Ασημακόπουλος.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button