ΚΡΗΤΗ

Συνεχίζονται οι συλλήψεις στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Συνελήφθησαν, σήμερα (24.08.2018) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ι. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 34 ετών για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμα δύο αλλοδαποί (26χρονη και 29χρονος) για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο ο 28χρονος συνοδεύοντας την 26χρονη, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Σουηδίας και Συρίας, προσπαθώντας να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα, με σκοπό να αναχωρήσουν μαζί με προορισμό τη Σουηδία.

Επιπλέον, σε ακόμα μια περίπτωση σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, ο 34χρονος συνοδεύοντας τον 29χρονο, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδο του από τη χώρα, με προορισμό το Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου»

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close