ΚΡΗΤΗ

Συνεχίζει την «μάχη» του στην ΜΕΘ ο 15χρονος από τον Άγιο Νικόλαο – Όλο το χρονικό

Σε καταστολή και διασωληνωμένος, παραμένει στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, ο 15χρονος που υπέστη εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία χθες το πρωί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου (Λασίθι).

Την Παρασκευή το απόγευμα, ολοκληρώθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη ο 15χρονος. Η επέμβαση πήγε καλά εντούτοις τα επόμενα 24ωρα παραμένουν δύσκολα και κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του.

caffeine adv2020b

Η οικογένεια του βιώνει δύσκολες ώρες καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη, το παιδί τους βρέθηκε να δίνει μία δύσκολη μάχη.

Για όσους δεν γνωρίζουν αυτήν την είδηση, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής, όταν οι γονείς του ανήλικου πήγαν να ξυπνήσουν τον γιο τους και είδαν πως είχε σπασμούς. Αμέσως τον μετέφεραν στο γενικό νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου βρισκόταν σε κωματώση κατάσταση με τους γιατρούς να αντιδρούν άμεσα και να αποφασίζουν την μεταφορά του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

neratzoulis neo

Εκεί διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία ενώ αμέσως ξεκίνησαν οι επαφές με το Βενιζέλειο νοσοκομείο με τους νευροχειρούργους να είναι σε ετοιμότητα.

Προγραμματίστηκε άμεσα χειρουργείο στο Βενιζέλειο κι από εκεί η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Ευχή όλων ο 15χρονος σύντομα να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια και να επιστρέψει υγιής στα αγαπημένα του πρόσωπα

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button