ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Συνάντηση δημάρχου με τον διοικητή του ΓΝΑΝ“Γνωρίζουμε ότι το ιικό φορτίο στην περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου είναι χαμηλό, παρ όλα αυτά δεν εφησυχάζουμε… Ενημερωνόμαστε και ενημερώνουμε, καλώντας τους συμπολίτες αλλά και τους επαγγελματίες να δείξουν ατομική ευθύνη και συλλογική ωριμότητα”.

Στην δήλωση αυτή,προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (2/9) στον Δήμο παρουσία του Διοικητή του Γ.Ν.Α.Ν κ. Μανώλη Ανδρεαδάκη, του Συντονιστή για τον κορωνοιό στο Ν.Λασιθίου κ. Νίκου Μουδατσάκη, της Επόπτου του ΕΟΔΥ και Γενικού Ιατρού του Νοσοκομείου Νεάπολης κ. Αθηνάς Καρπούζη, του Αντιδήμαρχου Κοινωνικών θεμάτων κ. Θωμά Χαριτάκη, της Εντεταλμένης Σύμβουλου σε θέματα Εθελοντισμού κ. Βαγγελιώς Φανουράκη και του Γ.Γ του Δήμου κ. Γιάννη Στεφανάκη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στην συνάντηση, αναλύθηκε η υφιστάμενη κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή, το επίπεδο λειτουργίας του νοσοκομείου καθώς και η ετοιμότητα που υπάρχει σε περίπτωση νέων κρουσμάτων, ενώ έγινε γνωστός ο αριθμός των test (900) που μέχρι σήμερα έχουν γίνει στον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, η εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή,είναι αρκετά καλή, χωρίς να σημαίνει ότι γνωρίζουμε τα ασυμπτωματικά κρούσματα που υπάρχουν και στο σημείο αυτό εφιστούμε την προσοχή όλων.

swell adv 2021

Η αλληλοενημέρωση όλων των πλευρών – πρόσθεσε – θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε κατά τον καλύτερο τρόπο, την πανδημία.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Να σημειώσουμε ότι τις επόμενες ημέρες ο Δημοτικός Αστυνομικός, θα επισκεφθεί τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος προκειμένου να ενημερώσει για την σωστή χρήση μασκών αλλά και την λεπτομερή καθαριότητα που θα πρέπει να υπάρχει στους χώρους που δραστηριοποιούνται,  ενώ αναμένεται να ζητηθεί από την Λιμενάρχη Αγίου Νικολάου – κατά τις ώρες που γίνεται η επιβίβαση στα πλοιάρια στην περιοχή του λιμανιού – να υπάρξει επιπλέον επίβλεψη και μέριμνα για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Μας ενδιαφέρει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ.  Ζερβός να κρατήσουμε όλο τον Δήμο ανοιχτό. Μας νοιάζει η επόμενη μέρα του Δήμου, του Νομού, του νησιού της χώρας γενικότερα. Ας είμαστε περισσότερο προσεχτικοί για να διασφαλίσουμε αυτό που σήμερα έχουμε.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button